Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024

Na tému recepty kuchárky podľa národnej kuchyne od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná väzba
    44,19 €
    Viac ako 30 dní

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies, Flammarion, 2023
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies 
EN

This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes...

  • Knihapevná väzba
    37,32 €
    Na sklade 2 ks

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nemožno mi Ťa neľúbiť!“

Marína - Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie), 2017
Marína
Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie)