Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

S bielou obálkou kuchárky podľa národnej kuchyne

Použité filtre
Zrušiť filtre
How To Eataly - Mario Batali, Rizzoli Universe, 2014
How To Eataly 
EN

The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...

  • Knihapevná väzba
    30,19 €
    Viac ako 30 dní

Taste Korea - Ae Jin Huys, Lannoo, 2023
Taste Korea 
EN

What makes Korean food so tasty? The secret is in the "jangs," sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years...

  • Knihapevná väzba
    37,52 €
    Na sklade 2 ks

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Jeden válečník. Jedna mysl. Jedno poslání.“

Cestou vlka - David Gemmell, 2005
Cestou vlka
David Gemmell