Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Lola Lafon - Noc v Dome Anny Frankovej, Inaque, 2025, Zistiť viac

Učebnice

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Predmet
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Autor
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Základy receptury, příklady z farmakokinetiky (Norbert Gaier)
Základy receptury, příklady z farmakokinetiky 
CZ

Skripta určená posluchačům 1. lékařské fakulty UK pro studium farmakologie jsou rozděleny do pěti základních částí...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II ()
Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II 
CZ

Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Rostlinné potraviny (Věra Bulková)
Rostlinné potraviny 
CZ
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň (Ignác Hoza, Jan Hrabě a Otakar Rop)
Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň 
CZ

Správné vročení na obálce. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Byť výnimočný je najlepší spôsob ako byť iný.