Knihy o prírodných vedách a technike
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...
-
Knihabrožovaná väzba14,99 €Do 4 – 5 dní
-
10,90 €Ihneď na stiahnutie
-
Čítanávýborný stav10,49 €-30 %Na sklade
Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým...
-
Knihabrožovaná väzba16,90 €Na sklade 1 ks
-
E-knihaPDF11,89 €Ihneď na stiahnutie
-
Čítanávýborný stav11,83 €-30 %Na sklade
Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je...
-
13,80 €Do 4 – 5 dní
Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...
-
Knihabrožovaná väzba23,60 €Do 4 – 5 dní
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...
-
Knihašpirálová väzba63,10 €-4 %Do 18 – 23 dní
Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...
-
Knihabrožovaná väzba7,00 €Na sklade 1 ks
Učebnica pre študentov Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach.
-
8,20 €-10 %Do 4 – 5 dní
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom...
-
Knihapevná väzba38,32 €-4 %Na sklade 1 ks
Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...
-
Knihabrožovaná väzba8,42 €Do 4 – 5 dní
Učebnica môže poslúžiť ako študijná literatúra pre študentov chemických odborov na vysokých školách a pre analytikov, biochemikov, farmaceutov a zdravotníkov, ktorí majú záujem zoznámiť sa s princípmi a postupmi analytických metód v klinickej chémii...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Farebná trojdielna publikácia, ktorá zrozumiteľným jazykom spracováva problematiku potravín. Tie výraznou mierou ovplyvňujú zdravie človeka v kontexte iných faktorov, a preto je nanajvýš dôležité vedieť správne sa rozhodovať...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle