Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024
Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín
  • Autorský kolektív

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná väzba
    17,27 €
    Na sklade 1 ks

Úspešný rok v záhrade - Jürgen Wolff, Angelika Throll, Ikar, 2008
Úspešný rok v záhrade

Záhradnícka príručka na 365 dní roka dáva odpovede na každú otázku. Z prvej ruky sa dozviete všetko, čo treba v záhrade urobiť každý mesiac...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2022
Československé masné výrobky 
CZ

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “