Pozvánka - Sebastian Fitzek, Tatran, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Grilujeme s přáteli - Mette Ankarloo, Rebo, 2017
Grilujeme s přáteli 
CZ

Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz...

  • Čítanávýborný stav
    7,67 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Babičkine jedlá bez mäsa - Renato Magát, Príroda, 2014
Babičkine jedlá bez mäsa

Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími...

  • Čítanávýborný stav
    8,39 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

A New Way to Bake - Philip Khoury, Hardie Grant, 2023
A New Way to Bake 
EN

A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Úspech je ísť od jedného neúspechu k druhému a nedať sa odradiť.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur