Šach a mat - Ali Hazelwood, CooBoo SK, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Herbár - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri, 2017
Herbár

Kniha predstavuje byliny a ich využívanie v tradičnej medicíne, spolu s radami, tipmi a praktickými odporúčaniami, učí bylinky spoznávať, zbierať a užívať. Kniha obsahuje prehľadné tabuľky, čo, kde a kedy zbierať, použiteľné recepty a mnohé úryvky...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade > 5 ks

Nové babkine bylinky - Dionýz Dugas, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Nové babkine bylinky

Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete...

  • Knihapevná väzba
    9,99 €
    Na sklade 1 ks

Varíme s bylinkami, Ottovo nakladateľstvo, 2011
Varíme s bylinkami

Čo dodá jedlám nezameniteľnú chuť a nevšednú vôňu a navyše je prospešné zdraviu? Aké časti byliniek sa smú používať? Aké sú ich účinky na ľudský organizmus? Vyskúšajte osvedčené rady a recepty našich babičiek, ktoré rozvoňajú a ozvláštnia...

  • Knihabrožovaná väzba
    3,33 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Red Hot Chilli kuchařka - Anton Enns, Nadja Buchczik, CPRESS, 2018
Red Hot Chilli kuchařka 
CZ

Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné! Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně...

  • Knihapevná väzba
    11,99 €
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Niekto to rád štipľavé - Kay Maguire, Slovart, 2016
Niekto to rád štipľavé

Čili papričky sa objavujú v množstve tvarov, farieb a stupňov štipľavosti od sladkých a šťavnatých až po také, ktorými môžete podkúriť v kozube. Publikácia Niekto to rád štipľavé vám ponúka všetko, čo potrebujete vedieť ...

  • Knihapevná väzba
    11,95 €
    Na sklade 1 ks

Chilli - Dominika Wittenberg Gašparová, Magdalena Havlíková, Kniha Zlín, 2019
Chilli 
CZ

Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti. Kulturní zajímavosti a...

  • Knihapevná väzba
    24,49 €
    Na sklade 2 ks

Salt, Fat, Acid, Heat - Samin Nosrat, Canongate Books, 2017
Salt, Fat, Acid, Heat 
EN

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat...

  • Knihapevná väzba
    42,59 €
    -7 %
    Na sklade 2 ks

Koreniny - Gill Davies, Príroda, 2017
Koreniny

Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nasledovala dramatická odmlka – jedna z tých chvíľ, keď človeka oveje nový vietor, beh času sa zmení a život naberie celkom iný smer.“

Zbohom, klamstvá - Cora Carmack, 2015
Zbohom, klamstvá
Cora Carmack