Telá - Klára Vlasáková, Literárna bašta, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Varenie bez výhovoriek - Joshua Weissman, Príroda, 2022
Varenie bez výhovoriek

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 1 ks

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná väzba
    19,95 €
    Do 4 dní

Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi väzba
    16,72 €
    Na sklade 1 ks

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík, Nová Práca, 2006
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Grilovanie, Ottovo nakladateľstvo, 2009
Grilovanie

Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Hoci je iba päť základných farieb (modrá, žltá, červená, biela a čierna), ich kombinácie vytvoria toľko odtieňov, že za celý život ich nikto neuvidí všetky.“

Umenie vojny - Sun-c', 2013
Umenie vojny
Sun-c'