Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Kaviareň Pumpkin Spice - Laurie Gilmore, Metafora, 2024

Kuchárky podľa potravín

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Jazyk
Téma
Autor
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Vinárstvo a somelierstvo - Štefan Ailer, Baštan, 2016
Vinárstvo a somelierstvo

Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych...

  • Knihapevná väzba
    11,00 €
    Na sklade 1 ks

Pivní království Belgie - Filip Nerad, Radioservis, 2019
Pivní království Belgie 
CZ

Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Belgie je vyhlášená svojí čokoládou a hranolky s nepřeberným množství omáček. Pro v?

  • Knihabrožovaná väzba
    10,57 €
    Do 7 – 11 dní

Zápisník milovníka vína - Patricia Janečková, Pavla Burešová, Grada, 2019
Zápisník milovníka vína 
CZ

Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína? Na jeho stránkách najdete prostor pro zápisky z vašich ochutnávek, ale i mnoho zajímavého o nápoji, jehož jste milovníkem. Pokud právě držíte v ruce tento zápisník...

  • Knihaflexi väzba
    10,58 €
    Do 4 – 7 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Každý deň bol niečím zvláštny. Napríklad som robil všetko, čo ma bavilo, a prial som si, aby to nikdy neskončilo. A potom som si uvedomil, že neskôr môžem robiť niečo iné, rovnako zábavné, a že sa na to môžem rovnako tešiť.“