Knihy o prírodných vedách a technike
- Autorský kolektív
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná väzba16,46 €-5 %Na sklade 1 ks
Úspěšná publikace (předchozí tři vydání pod názvem Základy imunologie byla zcela rozebrána) nyní vychází již podruhé se současným názvem. Aktualizovaná a doplněná kniha přináší stručný přehled poznatků o imunitě...
-
Knihabrožovaná väzba15,85 €-4 %Na sklade 1 ks
V marci 2024 vyšlo nové vydanie Učebnice pre žiadateľa o udelenie vodičského oprávnenia, ktorá spája dve predchádajúce publikácie do jednej. Učebnica tak obsahuje všetky potrebné informácie pre žiakov autoškôl: *pravidlá cestnej premávky (Zákon č. 8...
-
Knihabrožovaná väzba16,31 €-3 %Na sklade 1 ks
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle