Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

V kníhkupectve Rimavská Sobota (KnihArt) na tému korenie v slovenskom jazyku kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Niekto to rád štipľavé - Kay Maguire, Slovart, 2016
Niekto to rád štipľavé

Čili papričky sa objavujú v množstve tvarov, farieb a stupňov štipľavosti od sladkých a šťavnatých až po také, ktorými môžete podkúriť v kozube. Publikácia Niekto to rád štipľavé vám ponúka všetko, čo potrebujete vedieť ...

  • Knihapevná väzba
    11,95 €
    Na sklade 1 ks

Herbár - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri, 2019
Herbár

Keď sa pretne svet starých apatiekarov a lekárov so svetom kuchárov, botanikov a maliarskych majstrov, výsledkom je kniha pre všetkých maškrtníkov a zároveň ctiteľov rastlinnej ríše. Rastliny ako jedlo, rastliny ako liek...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Keď človek niekoho miluje, vzniká mnoho nových strachov, o akých predtým nemal ani tušenia. “

Čas žitia a čas umierania - Erich Maria Remarque, 2005
Čas žitia a čas umierania
Erich Maria Remarque