Pozvánka - Sebastian Fitzek, Tatran, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Polievky - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Polievky

Polievky sa právom považujú za akýsi základ stravovania. Ich prednosťou je skutočnosť, že nás nasýtia, ale neunavia, zahrejú, dodajú potrebné životne dôležité látky aj tekutinu, navyše dokážu pozitívne naladiť myseľ a podnietiť k pracovnému výkonu či aktí

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Najlepšie omáčky - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2008
Najlepšie omáčky

Sprievodca svetom klasických, moderných i obnovených omáčok. Dobrá omáčka oživí každý pokrm a urobí z neho zaujímavú pochúťku...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Sme dokonca prvým druhom, ktorý vyletel zo Zeme a pristál nohami na Mesiaci. Ale prečo práve my? Prečo nebol banán prvým astronautom? Môže to znieť ako hlúpa otázka, geneticky sme však na 60 percent identickí s banánmi.“

Ľudskosť - Rutger Bregman, 2020
Ľudskosť
Rutger Bregman