Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Hana Roš a Matteo Farinella: Neurokomiks. Monokel, 2024

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Novinka
Pečie celé Slovensko 2

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná väzba
    26,90 €
    Na sklade > 5 ks

Pečieme na Vianoce - Zora Mintalová Zubercová, Slovart, 2024
Novinka
Pečieme na Vianoce

K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Okrem klasík ako perníčky, medvedie labky či vanilkové rožky v nej nájdete aj recepty, ktoré využijete kedykoľvek...

  • Knihapevná väzba
    10,56 €
    Na sklade 2 ks

Hladná furt 3 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2023
Hladná furt 3

Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ...

  • Knihapevná väzba
    24,61 €
    Na sklade > 5 ks

Vianoce na Slovensku - Zora Mintalová Zubercová, Slovart, 2024
Novinka
Vianoce na Slovensku

Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha Vianoce na Slovensku ponúka 350 receptov zo 16 regiónov spolu so zvykmi a s nadčasovými kuchárskymi radami...

  • Knihapevná väzba
    22,48 €
    Na sklade > 5 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Extra dobré věci - Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Slovart CZ, 2022
Novinka
Extra dobré věci 
CZ

Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra" - omáčkou, dresinkem,...

  • Knihaflexi väzba
    29,99 €
    Do 5 – 8 dní

Aj varenie je umenie - Zdena Studenková, Ikar, 2022
Novinka
Aj varenie je umenie

Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! Aj varenie je umenie je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 2 ks

Grilování - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Grilování 
CZ

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...

  • Knihapevná väzba
    18,76 €
    Na sklade 3 ks

Kreatívne pečenie - Anna Pichnarčíková, Ikar, 2024
Kreatívne pečenie

Radi by ste ozvláštnili svoje koláčiky a potrebujete k tomu kopu kreatívnych inšpirácií? S receptami od profesionálnej cukrárky Anny Pichnarčíkovej to hravo zvládnete. Pri ich tvorbe prepojila svoje dve veľké ....

  • Knihapevná väzba
    18,91 €
    Na sklade 3 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Úspech je ísť od jedného neúspechu k druhému a nedať sa odradiť.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
  • Philippe Brasseur