Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Hana Roš a Matteo Farinella: Neurokomiks. Monokel, 2024

Kuchárky podľa potravín

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Úprava jedla
Jazyk
Autor
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Varíme a pečieme - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Ikar, 2017
Varíme a pečieme

V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka...

  • Knihabrožovaná väzba
    3,72 €
    -5 %
    Do 3 dní

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ari by bol najradšej, keby všetci z jeho izby odišli, najradšej by bol sám so svojimi knihami, najradšej by sa v jednej z nich stratil a už sa nikdy nevrátil.“

Sága z Keflavíku - Jón Kalman Stefánsson, 2022
Sága z Keflavíku
  • Jón Kalman Stefánsson