Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Kaviareň Pumpkin Spice - Laurie Gilmore, Metafora, 2024

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Jazyk
Autor
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná väzba
    55,99 €
    Na sklade 2 ks

Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012
Bouchon Bakery 
EN

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...

  • Knihapevná väzba
    63,95 €
    Na sklade 2 ks

The French Laundry, Per Se - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2020
The French Laundry, Per Se 
EN

When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...

  • Knihapevná väzba
    70,67 €
    Viac ako 30 dní

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Knihapevná väzba s prebalom
    71,43 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Bouchon - Thomas Keller, Deborah Jones, Jeffrey Cerciello , Susie Heller, Workman, 2004
Bouchon 
EN

Presenting the finest in French bistro cookery, the celebrated chef and author of The French Laundry Cookbook introduces nearly 150 recipes that emphasize a variety of emblematic bistro dishes, including soupe l'oignon grantin e, steamed mussels...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ari by bol najradšej, keby všetci z jeho izby odišli, najradšej by bol sám so svojimi knihami, najradšej by sa v jednej z nich stratil a už sa nikdy nevrátil.“

Sága z Keflavíku - Jón Kalman Stefánsson, 2022
Sága z Keflavíku
  • Jón Kalman Stefánsson