Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Učebnice so zľavou do 15 %

V slovenskom jazyku kuchárky podľa potravín od autora Károly Hemző

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Jazyk
Autor
Vydavateľstvo
Edícia
Väzba
Použité filtre
Zrušiť filtre
Chutné jedlá zo zeleniny - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá zo zeleniny

Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí...

  • Čítanávýborný stav
    2,30 €
    Na sklade

Chutné jedlá z mäsa - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá z mäsa

Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň.

  • Čítanávýborný stav
    2,30 €
    Na sklade


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“