Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

V anglickom jazyku kuchárky od autora Frédéric Bau od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau, Flammarion, 2018
Encyclopedia of Chocolate 
EN

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secret

  • Knihabrožovaná väzba
    31,37 €
    Na sklade 1 ks

Cooking with Chocolate - Frédéric Bau, Clay McLachlan, Flammarion, 2011
Cooking with Chocolate 
EN

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas