Kuchárky
A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...
-
Knihapevná väzba50,00 €Na sklade 3 ks
J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods...
-
Knihapevná väzba46,48 €Viac ako 30 dní
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle