Lulus: Cukrárka + Receptár (Kolekcia) - Lucia Gažová
Lulus: Cukrárka + Receptár (Kolekcia)
25,99 €
Pri nákupe nad 49 € máte poštovné zadarmo
25,99 €

Bežná cena Bežne 30,80 €

Ušetríte 16 %

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Oslaďte si deň (a život) s Lulus - Curkárkou a Lulus - Receptárom. Teraz v cenovo výhodnej kolekcii.

Lulus - Cukrárka: Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Luline cukrárske výrobky nielenže rozmaznávajú chuťové poháriky zákazníkov, ale sú nevídanou pastvou aj pre oči.

Lulus - Receptár: Zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom. Navyše Lulus pre vás pripravila 15 nových receptov, ktoré môžete vyskúšať, kým vezmete pero do ruky a vytvoríte si vlastnú cukrársku knižku.
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
176+160
Vydavateľstvo
Tatran
Väzba
pevná väzba
Naše katalógové číslo
436877
Jazyk
slovenský

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

1,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
0
1

Nika
5.3.2020
Sklamanie
Nakolko som bola uplne "poblaznená" do Lulinych výtvorov na jej instagrame objednala som si hneď obe knižky naraz, no po ich prelistovaní som zostala sklamaná a to dosť.
Receptár - na zapisovanie receptov mi to príde nepraktické nakoľko je to pevná väzba, recepty vo vnútry sú okej ale nič výnimočné.
Cukrárka - no, tá mi príde ako celý výmysel.. na každú tortu iný recept na korpus? Už vidím ako vo výrobni kde pečú torty ako na bežiacom páse robia stále iné a iné pomery korpusov. Už som niekoľko tort upiekla a viem že je najlepšie mať 1 zakladný recept a iba ho obmieňať (tažké na vysvetlenie).
Pomery surovín do krému mi prídu popísané nedostatočne, pretože keď som robila tortu presne podľa receptu musela som zdvojnásobiť množstvo surovín aby mi to vyšlo a to som sa snažila robiť rovnako ako ona na obrázkovom postupe.
Pri Pavlovej torte, prečo sakra nenapísala že množstvo na korpusy je na 1 plát a nie 4 ako má na obrázku a v postupe. Ja som si nakúpila presne suroviny a v strede pečenia som zistila že mi polovica chýba.
Oceňujem niektoré nápady a kombinácie ale keď si pozriem jej ponuku na internete v cukrárke nemá ani zďaleka čo i len polovicu z toho. Ale má tam recepty pre klasické domáca pečenie..
Proste za mňa jedno veľké NIE!
Obrovské sklamania za tie peniaze som si mohla radšej kúpiť niečo iné. A knižiek sa určite zbavujem a posúvam ďalej.
Čítaj viac

Čítaj viac
Čítaj viac

„Myslím, že prednášky nemôžu toľko prospieť ako čítanie kníh, z ktorých sa prednášky robia.“

Samuel Johnson