The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017

26,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017

The Science of Cooking

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr... Čítať viac

Vydavateľstvo
Dorling Kindersley, 2017
Počet strán
256

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

26,50 €

Na sklade 4 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Jak vaří šéfkuchaři - Stuart Farrimond, Slovart CZ, 2020
Pevná väzba
Čeština, 2020
Do 9 – 12 dní

27,12 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
26,50 €

Viac o knihe

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do you tell if an egg is fresh? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
219×262 mm
Hmotnosť
1326 g
ISBN
9780241229781
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
304225
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Dorling Kindersley
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Daniela Tribulová
Neoverený nákup
26.12.2022
Vynikajúca kniha
Knihu som kúpila ako darček, ale predtým som si ju pozorne prelistovala, niečo prečítala. Je napísaná veľmi zaujímavou formou, pútavo a poučne. Má krásny dizajn, kvalitnú tlač i obrázky. Je vynikajúcim darčekom nielen pre začínajúcich kuchárov - amatérov, ale i pre skúsených kuchárov - amatérov, a možno i pre profesionálov ;) Čítať viac
Laura
Neoverený nákup
5.3.2021
Technologicke postupy
Kniha velmi pekne vysvetluje technologicke postupy, ktore sa uplatnuju pri vareni a ktore maju vplyv na vysledok servirovany na tanieri. Celkom pozitivne to ovplyvnilo moje gastro vytvory.
Co v knihe najdete: vedecke vysvetlenie jednotlivych reakcii pri vareni
Co v nej nenajdete: v niektorych pripadoch mi chybali prakticke priklady. Priklad - Je fajn vediet, ze pre prazenicu je jedno, ci pouzijete vajicko izbovej teploty alebo rovno z chladnicky. Avsak ako ju spravit tak, aby bola kremova, to vam uz nepovedia :))
Čítať viac

„Policajné štatistiky sú ako bikiny. Odhalia pre niekoho málo, pre niekoho veľa, ale vždy iba toľko, ako chcel sám autor.“

Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
Mafiánska poprava?
Peter Šloser