Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
O chýbajúcich kvetoch na okennom parapete - Lenka Miškolciová, Lenka Miškolciová, 2023

14,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

O chýbajúcich kvetoch na okennom parapete

Útla knižka s nezapamätateľným názvom je kancelárskou romancou roka 2023. Teda… aspoň to o sebe rada tvrdí. Hlavnými hrdinkami príbehu na motívy Shakespearovej komédie Veľa... Čítať viac

Vydavateľstvo
Lenka Miškolciová, 2023
176 strán
2-3 hodiny čítania

Útla knižka s nezapamätateľným názvom je kancelárskou romancou roka 2023. Teda… aspoň to o sebe rada tvrdí. Hlavnými hrdinkami príbehu na motívy Shakespearovej komédie Veľa kriku pre nič sú najlepšie kamarátky Melánia a Alica.... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

14,20 €

-5 %
Pôvodná cena 14,90 €
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

O chýbajúcich kvetoch na okennom parapete - Lenka Miškolciová, Lenka Miškolciová, 2023
14,20 €

Viac o knihe

Útla knižka s nezapamätateľným názvom je kancelárskou romancou roka 2023.

Teda… aspoň to o sebe rada tvrdí. Hlavnými hrdinkami príbehu na motívy Shakespearovej komédie Veľa kriku pre nič sú najlepšie kamarátky Melánia a Alica. Pracujú v korporátnej budove, kde sídli najčítanejší slovenský spravodajský web - Jedenzmnohych.sk. Alica je šéfkou ženskej redakcie, zatiaľ čo Melánia v budove pracuje ako office manažérka. Hoci dievčatá krátko pred tridsiatkou spája celoživotné priateľstvo, podobné sú si asi ako december a máj.

Kamarátky a spolubývajúce frustruje nedostatok kvetov na okennom parapete. V ich byte je totiž zaužívané, že keď má jedna z nich pánsku návštevu, druhá ide kúpiť nový kvet, ktorý im skrášli výhľad z kuchynského okna. Už to však bude rok, čo ani maličká fialka nerozšírila ich zbierku na okennom parapete.

S príchodom nového šéfredaktora a vždy skvele oblečeného obchoďáka sa ale zdá, že dievčenský byt opäť zakvitne farbami. Melánia sa zaľúbi takmer okamžite. Alica však len pomaly priznáva, že dôvod, prečo tak veľmi neznáša nového šéfredaktora, pramení v niečom, čo sa odohralo už pred viac ako dekádou.

Stanú sa noví muži v životoch dievčat trvalkami alebo odkvitnú po troch intenzívnych týždňoch ako hyacint? Nedajte sa spliesť, ružový obal knižky nemusí automaticky znamenať šťastný koniec pre všetkých zúčastnených.

Knižka O chýbajúcich kvetoch na okennom parapete má všetky predpoklady na to, aby sa zaradila do poličky ženských ľúbostných románov. A hoci je ružová a je o láske, prekvapí vás svojím humorom a tajomným vševediacim rozprávačom, ktorý sám seba nazýva Jeden z mnohých. Zistíte, kto ním je a prečo vynáša klebety z redakcie?
Čítať viac
Naše katalógové číslo
1953081
Počet strán
176
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
210 g
ISBN
9788057046707
Rok vydania
2023
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Lenka Miškolciová
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Jana Malaga
Neoverený nákup
24.7.2023
Príjemnejšie leto
Prečítaná počas dvoch letných poobedí strávených na detskom ihrisku. Páči sa mi, že sú v knihe krátke kapitoly a veľa pre autorku príznačného humoru. No teším sa na pokračovanie, Leni. Veľmi dobre si to vymyslela a rozohrala. Nečakala som, že niektoré veci sa tak vykryštalizujú :) má to spád a nenudila som sa. Čítať viac
Alena Bučková
Overený zákazník
15.7.2023
Super čítanie
Prečítate naraz a budete chcieť pokračovanie. Prostredie , dej vás uvedie do sveta dnešných mladých slečien. Čítať viac
Martina
Neoverený nákup
8.7.2023
Letná vtipná oddychovka
Názov knihy je milou metaforou k frekvencii romantických návštev v spoločnej domácnosti Alice a Melánie, kolegýň z vydavateľstva jedenzmnohych.sk Ústrednou témou je vývoj vzťahov v kancelárskom prostredí redakcie. Autorka vtipne opisuje situácie, ktorým hlavné hrdinky čelia a niekoľkokrát som sa načapala ako sa škerím, keď som dočítala stranu. Super letná oddychovka. Najviac sa mi páčil tajomný rozprávač. Čítať viac

Recenzie, kritiky

„Obyčajné a jednoduché veci sa vravia potichu.“

Medzerový plod - Veronika Šikulová, 2014
Medzerový plod
Veronika Šikulová