Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
AllatRa - Anastasia Novych, Biely Lotos, 2021

21,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
AllatRa - Anastasia Novych, Biely Lotos, 2021
Vydavateľstvo
Biely Lotos, 2021
Počet strán
860
  • Pevná väzba
  • Slovenčina

21,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
AllatRa - Anastasia Novych, Ibis, 2014
Pevná väzba
Čeština, 2014
Do 3 – 5 dní

21,11 €

Upozornenie: Obsah tejto knihy je vnímaný ako kontroverzný. Vážime si však slobodu prejavu a výberu, a preto v našej ponuke nájdete diela na rôzne témy. Pri ich čítaní odporúčame nezabúdať na kritické myslenie a na názory odborníkov, ktoré rozšíria vaše vedomosti v danej oblasti. Zisk z predaja tejto knihy putuje na podporu občianskeho združenia OZ Mladí a neziskovej organizácie Slovenská debatná asociácia. O tom, prečo túto aktivitu robíme sa môžete dočítať v našom článku.

Zobraziť anotáciu ku knihe od vydavateľa

Viac o knihe

Aj veľká cesta začína malou, prvými krokmi. Treba sa učiť duchovnému uvedomeniu a nie pochopeniu od egoizmu a rozumu, zaplneného snami o splnení pozemských túžob.

Večná Múdrosť umožňuje človeku zmeniť sa duchovne, spoznať skrytú podstatu minulých i nastávajúcich udalostí. (Z knihy AllatRa) Kniha AllatRa odhaľuje exkluzívne informácie: o Osobnosti človeka a jeho Duši; o subosobnostiach a s nimi spojených javoch; o duálnej podstate človeka; o procesoch jeho Živočíšnej a Duchovnej podstaty; o dôležitosti dominujúceho svetonázoru, jeho vplyve na voľbu Osobnosti, predurčujúcej jej posmrtný osud. V knihe AllatRa sa prvýkrát na svete uvádzajú unikátne fotografie Duše človeka v prechodnom stave po smrti fyzického tela; sú obsiahnuté jedinečné prapôvodné znalosti o mnohorozmernej konštrukcii človeka v neviditeľnom svete, o spojení človeka s inými dimenziami, o jeho výnimočných možnostiach mimo tretieho rozmeru. Odpovedá na otázky prečo človek potrebuje nadbytočný mozog a existenciu viacúrovňového vedomia, čo je to zmenený stav vedomia, ako prebieha etapovité ponáranie sa do neho. V knihe sú poskytnuté starobylé duchovné praktiky pre prácu na sebe a splynutie so svojou Dušou, rozvitie šiesteho zmyslu a kontaktu z duchovným svetom. Rozpráva sa v nej o podstate nadprirodzených schopností (jasnovidenia, jasnopočutia, čítania cudzích myšlienok, predvídania) a dvojakosti jej prejavu pre človeka; o dôležitosti práce na sebe v chápaní procesov neviditeľného sveta. A tiež o dvojitej pozícii a vplyve Osobnosti ako Pozorovateľa na svet.
Čítať viac
Naše katalógové číslo
969713
Počet strán
860
Väzba
pevná väzba
Rozmer
126×198 mm
Hmotnosť
954 g
ISBN
9788097388003
Rok vydania
2021
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Biely Lotos
Kategorizácia

„Život pozostáva z malých rozhodnutí, ktoré robíme, z jednotlivých momentov, ktoré majú moc všetko zmeniť.“

Kniha stratených mien - Kristin Harmel, 2021
Kniha stratených mien
Kristin Harmel