Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Najlacnejšie z kategórie: na tému slané pečivo kuchárky

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Figúrky zo slaného cesta - Ágnes Petőová, Talentum, 2010
Figúrky zo slaného cesta
  • Knihabrožovaná väzba
    0,99 €
    Do 4 – 5 dní

Kurča, Ottovo nakladatelství, 2005
Kurča

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Knihabrožovaná väzba
    11,50 €
    Do 4 – 5 dní
  • Čítanámierne opotrebovaná
    6,90 €
    Na sklade

Slané pochoutky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochoutky

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."

  • Čítanávýborný stav
    4,63 €
    -12 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Obľúbené pečivo (39), EX book, 2015
Obľúbené pečivo (39)

Z obsahu; Bagel; Bavorské žemle; Croissant; Briošky; Taštičky plnené čokoládovým krémom; Vankúšiky plnené slivkovým lekvárom; Pizzové slimáčiky; ...

  • Knihabrožovaná väzba
    1,50 €
    Do 4 – 5 dní

Slané pagáče, štangle, slimáky (5), EX book, 2012
Slané pagáče, štangle, slimáky (5)

Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s bradou Zemiakovo-tvarohové pagáče Vrstvené oškvarkové pagáče Slané rožky s údeným syrom Slané rascové rožky Šunkové rožky Rožky k pivu Slané t

  • Knihašitá väzba
    1,50 €
    Na sklade 3 ks

Slané pagáčky, tyčinky, šneky (2), EX book, 2016
Slané pagáčky, tyčinky, šneky (2) 
CZ

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná väzba
    1,50 €
    Na sklade 2 ks

Langoše, osúchy a podplamenníky (58), Foni book, 2015
Langoše, osúchy a podplamenníky (58)

Z obsahu: Klasické langoše s roztlačeným cesnakom Zemiakové langoše so syrovo-hubovou omáčkou Langoše zo studne so syrovo-smotanovou omáčkou Langoše plnené zeleninou a posypané syrom Kapustové langoše s cesnakovo-smotanovou omáčkou...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Tokáne a ragú (51), Foni book, 2015
Tokáne a ragú (51)

Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi...

  • Knihabrožovaná väzba
    1,50 €
    Do 4 – 5 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza 
CZ

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Šaláty, Ottovo nakladatelství, 2005
Šaláty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Torty, Ottovo nakladatelství, 2005
Torty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Torty možno rozdeliť do dvoch kategórii - šľahané torty a maslové torty. Šľahané torty obsahujú veľa vajec, cukru a tekutiny v pomere k múke a málo, prípadne žiadne tuky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Syry, Ottovo nakladatelství, 2005
Syry

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Podľa legendy syr vynašiel jeden arabský kupec, ktorý sa vydal na ťave na cesty a vo vrecku z ovčieho žalúdka si niesol zásobu mlieka na jeden deň. Horúčava, pohyb a syridlo ...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Keksy, Ottovo nakladatelství, 2005
Keksy

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Maslové kolieska, syrové pečivo, čajové keksy či taštičky plnené džemom, stačí nakúpiť potrebné suroviny a pustiť sa do pečenia.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Slané pochúťky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochúťky

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov :

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané



Chuťovky - Anne Wilsonová, Slovart, 1999
Chuťovky

Pekne naaranžované chuťovky vyzerajú vždy veľkolepo - hoci ich príprava zväčša zaberie dosť času.

  • Čítanávýborný stav
    1,60 €
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Tak hovorí mongolský mýtus: Láska sa rodí z rôznych prirodzeností. Protikladmi získava silu. Konfrontáciou a premenou sa udržiava.“

Záhir - Paulo Coelho, 2021
Záhir
Paulo Coelho