Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019

15,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019
Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019

Prokurátor

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v... Čítať viac

4,6 25 hodnotení
1. diel série
Prokurátor
Vydavateľstvo
Kontrast, 2019
304 strán
4-5 hodín čítania

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
19,20 €

15,80 €

-18 %
U dodávateľa 1 ks
Posielame do 8 – 13 dní

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019
15,80 €

Viac o knihe

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo, že přistihla svého muže při nevěře, ale navíc se musela zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechtěla mít – vůbec nic společného.
Čítať viac
Originálny názov
Prokurator
Počet strán
304
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
131×200 mm
Hmotnosť
355 g
ISBN
9788075856210
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
599747
Štýl
napínavý, erotický, romantický
Jazyk
čeština
1. diel série
Prokurátor
Vydavateľstvo
Kontrast
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019
Kontrakt - Melanie Moreland, Baronet, 2019
28,79 €
Ušetríte 3,40 €

Hodnotenia

4,6 / 5

25 hodnotení

16
8
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3.9.2022
Zisťujem, že sa mi veľmi páčia príbehy z takéhoto prostredia. A hlavne príbehy o dospelých a vyzretých ľuďoch, u ktorých vidieť, že už majú niečo zažité.

Kniha nie je delená na kapitoly, ale iba oddelené pohľady oboch hlavných postáv, napriek tomu sa to číta dobre a rýchlo. Aj keď zo začiatku vidíme tie isté situácie z dvoch pohľadov, čo bolo fajn, ale keby to tam tak nie je, tak mi to nechýba.

Hneď v úvode knihy ideme na vec :D Postupne sa dozvedáme o hlavných postavách, ktoré sa už nemali stretnúť, no stretli sa. Za veľmi nemilých okolností. Zaujímavý príbeh a zaujímavo prepletený ľudia. Kinga aj Łukasz sú výborné postavy a ich rozhovory a doťahovačky ma nesmierne bavili. Jeho povaha bola trochu zvláštna, dosť rýchlo sa naštval a občas mi to jeho správanie prišlo už cez čiaru, ale Kinga ho zvládala dosť schopne. Boli charakterovo stále rovnaký, počas celej knihy, takže ďalšie plus. Z nej sa nestala naivná dievčinka a z neho sladký chlapček.

Od začiatku do konca máme napäté situácie, prostredie plné právnikov a policajtov, ktorí bojujú so zločinom a nespravodlivosťou, autorka to ale popisuje pútavo a nenásilne, žiadne príliš odborné výrazy, ktoré si treba vygoogliť.

Je tu napätie, akcia, humor, sex vsadený tak akurát, a až na jeden detail, kde autorke trochu ušlo, že Kinga by mala mať stále málo pohyblivú ruku, kvôli zraneniu - je to naozaj skvelá kniha.

4,5/5
Čítať viac
23.3.2022
Úprimne som čakala erotický román, nabitý sexom na každej druhej strane, v ktorom pôjde príbeh do úzadia. Dostala som však príbeh plný akcie, napätia a výbornej energie medzi hlavnými postavami. Samozrejme, nechýbal ani sex, ktorého bolo tak akurát a povedala by som, že ho autorka pridala do správnych momentov a párkrát ma teda aj prekvapil.

Keďže ide o právnický svet, kde je kopec zločincov, neprávostí a sexi chlapov v oblekoch tak viete, že sa nudiť nebudete. Zároveň to nie je nudné vďaka ostrým jazykom hlavných postáv. Postavy taktiež mali svoje charakteristické črty, ktoré sa výrazne nemenili ani pri zmenenom psychickom rozpoložení a zachovali si svoju pravú tvár.

Kniha nemá kapitoly a je písaná z dvoch pohľadov, ktoré oddeľujú len odseky. Bolo super, že sme každou situáciou preplávali s tým, že sme vedeli čo si myslia obidve naše hlavné postavy. Zároveň sa ale párkrát stalo, že sme si odsek predtým podrobne zopakovali akurát z druhého pohľadu, takže čítať o niečom druhykrát bolo nezáživné.
Čítať viac
10.1.2022
Úžasné čítanie
Už po prečítaní slovenskej pecky Prokurátor a ja od @saramiavelinska a následnej vlny pozitívnych reakcií, kde som sa dočítala o tejto poľskej autorke a jej sérii, som vedela, že toto raz prečítam. Nevedela som však, že to zhltnem za jeden deň a začnem aj s pokračovaním.
.
Nie nadarmo sa o tejto knižke hovorí, že je skvelá, plná humoru, precítenej irónie, štipky hulvátskeho správania (dobre, dobre, viac ako štipky), hriešneho sexu a odzbrojujúceho napätia. Toto sú dieliky skladačky, ktoré ja dokážem pospájať a ktoré sa perfektne hodia do môjho čítacieho plánu.
.
Kinga si myslí, že má dokonalý život po boku zbožňujúceho manžela. Všetko sa razom otočí a ukáže jej prostredný palec, keď načape manžela v posteli s osemnástkou a je nútená zobrať prípad obhajoby svojho nevlastného brata - mafiána. Pri jednom záťahu (pri čistení hlavy) si v bare prisadne ku chlapíkovi, s ktorým nakoniec skončí aj v posteli (prečo nie?). No potom sa s tým istým chlapíkom, ktorého už nemala nikdy v živote vidieť, stretne v súdnej sieni. To by bolo ešte celkom fajn, pokiaľ by nebol prokurátorom v prípade jej nevlastného brata. A tu sa to všetko začne neskutočne kaziť a zároveň dávať dokopy. Rozohrajú hru, kedy chcú spoločnými silami zavrieť jej brata na doživotie do basy. Aké však dostanú karty? A kto vlastne rozdáva?
.
Pre mňa to bolo skvelé čítanie, ktoré som si náležite užila. Skvelé slovné výmeny, občas plné nadávok - Kinga si jednoducho nedávala servítky pred ústa, Lukasz bol svojský chlap, ktorý mňa hneď dostal na svoju stranu. Napätie nechýbalo, krimi zápletka na jednotku a všetkému dodávali punc skvelého čítania úžasne zvládnuté erotické scénky (hoci neviem, ako sú na tom štyridsiatnici, ale v tejto sérii sú to asi samí borci)
Čítať viac
11

Čítanie je moje hobby, vášeň a radosť. Mám rada rôzne žánre a štýly a rada dám príležitosť každej knihe, čo má oslovi alebo mi ju odporučia.????????

Maria Koporcova
Overený zákazník
29.1.2021
Napätie a akcia
Skvela kniha, ktorá ponuka napätie a s romantikou to nepreháňa. Mám rada keď sa spoja tieto dve ingrediencie - výsledkom je super čitateľský zážitok Čítať viac
Saksa
Neoverený nákup
1.12.2020
Super kniha...ziadna presladena romantika. Pacili sa mi aj hlavne postavy. Zenska nie je ziadne neviniatko neskusene ako to zvykne byvat. Mozem odporucit Čítať viac
9
Overený zákazník
7.8.2020
Kniha je dobra, precitala som za par hodin, zaujimavy namet aj spracovanie deja, pekne sa posuval, ziadna nuda, z kazdeho rozka troska v nej. Su v nej sice asi len 3 hlavne postavy, ale zasa sa mozete sustredit na dej:) Radim do kategorie dobra kniha pre pohodove citanie:) Čítať viac
19
Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Práve čítam
Malý život

Deň si neviem predstaviť bez toho aby som neprečítala aspoň pár strán. Knihy mi ponúkajú skvelý únik z reality.

Simona Poliaková
Overený zákazník
2.7.2019
Skvelá kniha
Pre romantičky je táto kniha ako stvorená no predsa je tak trochu iná.Nájdete v nej z každého niečo.Trochu krimi,akcie,erotiky. Hlavná hrdinka nie je žiadna krehká kvetinka a miestami hovorí ako dlaždič takže toto sa niekomu nemusí páčiť no mne osobne to nevadilo.Bavilo ma to od prvej strany do konca odporúčam. Čítať viac

Kúpte spolu
Prokurátor - Paulina Świst, Kontrast, 2019
Kontrakt - Melanie Moreland, Baronet, 2019
28,79 €
Ušetríte 3,40 €

„Pokud ti, co prohrají, dokáží využít, čemu je jejich protivníci naučí, pak ano, mohou z nich být z dlouhodobějšího hlediska vítězové.“

Atlas mraků - David Mitchell, 2006
Atlas mraků
David Mitchell