Vzostup kráľovnej - Rina Kent, Ikar, 2023

14,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vzostup kráľovnej

V láske nič nie je fér

Toto je moje kráľovstvo. Moje územie. Vlastním všetko a ovládam všetkých, Auroru nevynímajúc. Nemala vtrhnúť do môjho sveta nevyzbrojená. Nemala upútať moju pozornosť bez... Čítať viac

4,7 45 hodnotení
2. diel série
Kráľovský duet
Vydavateľstvo
Ikar, 2023
288 strán
4 hodiny čítania

Toto je moje kráľovstvo. Moje územie. Vlastním všetko a ovládam všetkých, Auroru nevynímajúc. Nemala vtrhnúť do môjho sveta nevyzbrojená. Nemala upútať moju pozornosť bez varovania. Bohužiaľ, urobila to a ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,20 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Toto je moje kráľovstvo. Moje územie. Vlastním všetko a ovládam všetkých, Auroru nevynímajúc. Nemala vtrhnúť do môjho sveta nevyzbrojená. Nemala upútať moju pozornosť bez varovania. Bohužiaľ, urobila to a naivne si myslela, že sa môže vypariť, zmiznúť z môjho života. Ak bude treba bojovať, aby som ju ochránil a vlastnil, bez váhania prelejem krv. Nebudem mať zľutovanie. Hovorí sa, že vojny nie sú fér, lenže to ani ja.

Vzostup kráľovnej je druhým dielom dilógie, pokračovaním románu Vláda kráľa.
Čítať viac
Originálny názov
Rise of a Queen
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
346 g
ISBN
9788055190082
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1970701
Vydanie
1
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Kráľovský duet
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

45 hodnotení

33
11
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

predvčerom
Kniha začína pohľadom do minulosti z Jonathanovej perspektívy. Dozvedáme sa, prečo je taký krutý, bezohľadný a čo ho viedlo k tomu, aby tajil svoje emócie a chránil to, čo mu patrí.
Dej následne plynule pokračuje tam, kde skončil v prvom dieli. Aurora je na pochybách a robí zbrklé rozhodnutia. Všetko sa stále viac a viac zamotáva a čitateľ neraz pri tomto tempe stráca hlavu.
V jednom okamihu si myslíte, akí ste šikovní, že ste na niečo prišli, ale... verte mi... na konci bude všetko úplne inak. Máte podozrivých? Aj ja som mala a splietla som sa ...
Stále tu však máme Jonathana, ktorý je ešte viac posadnutý Aurorou. Je veľmi dominantný a... spicy scény? Úžasné
V tomto dieli však už možno cítiť tú skutočnú lásku medzi nimi a Jonathan neraz spomína, že pred Aurorou zloží svet na kolená. A prečo?
"Lebo svet sa musí pokloniť pred mojou kráľovnou."
Kniha ma nadchla, bola neopísateľne mega pútavá a naozaj naozaj sa od tejto jednohubky nedalo odtrhnúť. Táto kniha mala všetko, čo som od nej očakávala, ba aj viac
A rozhodne bola ešte lepšia ako predchádzajúca
Čítať viac
6.3.2024
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Tak ako prvá kniha z tejto dilógie je jednoducho fascinujúca. Jonathan King je tvrdý, nepreniknuteľný. Nečakal, že sa mu dostane pod kožu práve Aurora. Príbeh ich dvoch doslova vyráža dych. Jej minulosť stále nie je vyriešená. Celý čas, čo som knihu čítala, som premýšľala, kto to mohol byť... Ale ani mi nenapadlo, že ten, čo stojí za útokmi na Auroru je ... (nechcem prezrádzať). Ako inak, kniha sa končí šťastne :) Čítať viac
19
Overený zákazník
15.2.2024
Príbeh pokračuje a opäť prekvapuje.

Rovnako ako pri prvej časti, to bolo šialené, hriešne, surové, dramatické a sexi.
Kruh sa uzatvára, hranice sa stierajú, dej graduje a rozuzlenie prichádza. Len to malo akýsi prirýchly záver. Inak ma to opäť vtiahlo a nepustilo. Vzťah Jonathana a Aurory sa vyvinul podľa mojich predstáv. Šialený a trochu nekonvenčný a bolo to presne to pravé orechové, hoci sa Jonnny správal ako psychouš, je jasné, že to robil z lásky.
Však keď chce svojej kráľovnej zniesť aj modré z neba, tak to kurva urobí.

-"Zložím pred tebou svet na kolená. Stačí o to požiadať."
"Prečo by si to robil?"
"Lebo svet sa musí pokloniť pred mojou kráľovnou."-

Hrozne ma obaja bavili. Išli si po krku, no nekonečne sa navzájom potrebovali.

-Čím viac vidím, tým viac chcem.
Čím viac do nej zatínam prsty, tým hlbšie túžim ísť.-

-Nárokuje si moje telo, srdce a dušu a ja s tým nič neurobím. Nemôžem to zastaviť, aj keby som chcela.-

Nastali samozrejme aj brutálne či parádne ero scény a kniha svojej dark povahe ostáva verná.

Len na pripomenutie tu máme parádne tropy - od nepriateľov k milencom a AgeGap - mňam.

Táto dilógia je stávka na istotu, keď si chcete prečítať nejakú fajnovú oddychovku, keď chcete niečo hriešne, drsné a sexi, keď máte radi vekový rozdiel, skrátka a jasne, je to skvelé. Táto časť sa mi páčila menej, ale príbeh uzavrela na moju spokojnosť.
Čítať viac
3.1.2024
Rina kent teda vie pisat príbehy! Kazdu jednu stranu hltate a knihu neviete pustiť z ruk! A keď ju dočítate číre zúfalstvo čo bude sakra ďalej ? Veľmi ale veľmi vydarená duologia! Jonathan aj keď sa niekomu mohol zdať ako “typicky jaskynný muz” zboznujem ho a takisto aj hlavnú hrdinku Auroru po dhej dobe normálna žena v príbehu.. nevraživosť mezdi Johnym “haha” a Ethanom bola stále veľký osvieženim a ja som stále chcela vedieť čo bude ďalej s nimi, ale keď sa k nim pridal ešte Aiden a Leví dokonale!!! Dúfam že o nich ešte budeme pocut ;) keby som mohla dám aj 10 * Čítať viac
7.12.2023
Rina Kent je proste TOP
Prečítala som od tejto autorky SKORO všetky knihy (chýba mí už ken Zvrácené kráľovstvo) a musím povedať že WAU. Milujem autorkin štýl písania, Vzoostup kráľovnej ma neskutočne bavil, všetko sa tu vyuzlilo, bolo jasné že sa to neskončí zle ale zas ma prekvapilo ako sa autorka s príbehom pohrala. Jonatana som si úprimne zamilovala viac ako jeho syna ( mám 22,za to že je starší to určite neni...asi) a proste.... už nemám čo viac. Ak stále rozmýšlate či ísť po túto knihu, Vládu krála alebo sériu ELITE tak NEVÁHAJTE ani chvíľu! Teším sa čo ďalej preložia od tejto autorky keďže Rina má ešte dosť kníh a dúfam že to bude čím skôr! Čítať viac
Jana Sunitrova
Neoverený nákup
3.11.2023
Vzostup kráľovnej
Rina Kent píše síce drsne ...ale patrí medzi najobľúbenejšie spisovateľky...všetky jej knižky su top precitane za jeden deň ???? Čítať viac
9

Vždy čítam knižky , ktoré ma zaujmú popisom , či názvom. Preferujem vybraných autorov , ktorých mam overených a zatiaľ ma nesklamali. Ale keď ma zaujme kniha a popis, tak sa nebránim zmene a prečítam si knihu.

Darina Deáková
Overený nákup
23.10.2023
Po prečítaní Vláda kráľa, som sa nevedela dočkať pokračovania príbehu.
Dosť zaujímavo skončil 1.diel.
V Vzostup kráľovnej sa veľa vecí vysvetlilo, zaujímavé zistenia kto útočí a rovnako tak bližšie spoznanie Jonathana.
Trošku ma prekvapilo zmena povahy Jonathana, v prvom dieli bol dosť tyran a zrazu výrazná zmena, je ohľaduplnejší.
Ale kniha sa mi páčila, čítala sa dobre a rýchlo, lebo príbeh ťa pohltí a chceš vedieť čo bude ďalej.
Teším sa na ďalšie diela tejto autorky.
Čítať viac
8.10.2023
Milujem to, milujem to, milujem to. Konečne som sa dočkala záverečnej časti. Jonathana a Auroru úplne zbožňujem a v tejto časti ešte viac.

Najmä o Jonathanovi som sa mohla v tejto časti dozvedieť viac. Čo sa mi úplné páčilo, bolo to, aký bol s Aurorou… milujúci, ochranáteľský, nápomocný, ale zároveň si zanechal svoju nekompromisnú tvár pred okolitým svetom. Takže v tejto časti okrem dominujúceho Jonathana som spoznala aj jeho skutočné city a táto kombinácia bola skvelá. Aurora, ako Jonathan sám hovorí je kráľovná, takto si ja predstavujem silnú hrdinku, ktorá sa ničoho nezľakne a doslova bojuje o holý život.

V tejto časti som dostala všetky odpovede, na ktoré som čakala. A to, kto za všetkým bol som vôbec nečakala. Síce som mala nejaké svoje tipy, ale v závere som mala len otvorené ústa. Toto bola pre mňa veľké prekvapenie a zároveň skvelo vymyslené.

Musím povedať, že epilóg ma dostal. Snáď bude v slovenčine preložená aj séria o Aidenovi.
Čítať viac
2.10.2023
Vláda kráľa sa skončila v tom "najlepšom", preto som sa na Vzostup kráľovnej dosť tešila. Bolo tu mnoho nezodpovedaných vecí, na ktoré som potrebovala odpoveď... a toho som sa dočkala. Jednotka bola síce o niečo lepšia, no i dvojku som si tie užila, celú som ju "zhtla" počas nedele.

Jonathan mi nebol v sérii Královská elita absolútne sympatický, skôr naopak, pekne ma tam štval, preto som rada, že v tejto dilógii sme mali možnosť spoznať ho aj z inej stránky. Bol nebezpečný, arogantný, majetnícky a doma by som ho rozhodne nechcela, ale v knižnej podobe som si ho nakoniec obľúbila. Čo si budeme hovoriť, na takýchto hajzlíkov, čo svoju ľudskú stránku ukazujú iba pri svojej milovanej, majú mnohí čitatelia slabosť a ja nie som výnimkou. V tejto časti sme mohli nahliadnuť i do jeho minulosti a dozvedieť sa, čo všetko sa podpísalo na tom, aký je teraz. Veľmi ma potešilo, že v tejto časti sa zlepšil i jeho vzťah so synom a synovcom (za čo patrí veľké poďakovanie Aurore).

Aurora počas svojho života schytala od života nejednu facku, a hoci jej minulosť zanechala jazvy na duši, zároveň ju posilnila a urobila z nej ženu, ktorá sa dokáže postarať sama o seba a nebojí sa postaviť za dobrú vec. Páčilo sa mi na nej, že pre Jonathana bola viac-menej rovnocennou partnerkou, dokázala sa mu postaviť na odpor, skúšala jeho trpezlivosť a posúvala jeho hranice. Obľúbila som si aj jej najlepšiu kamarátku, bola to neriadená strela, ktorej hlášky ma neraz pobavili, no hlavne vynikajúca priateľka, na ktorú sa mohla Aurora vždy a všade spoľahnúť.

Chémia medzi Aurorou a Jonathanom fungovala skvelo, tam nie je čo vytknúť. Mám rada príbehy, kde je medzi postavami väčší vekový rozdiel, takže v tomto ohľade mi príbeh absolútne sadol. Najviac ma bavilo sledovať, ako sa Aurore postupne darilo dostávať Jonathanovi pod kožu, a tým nám ukazovať aj jeho ľudskejšiu stránku.

Už na začiatku série Královská elita bola načrtnutá zápletka ohľadom smrti Jonathanovej manželky, okolo ktorej bolo stále mnoho nejasností (aspoň pre mňa). Som rada, že sme konečne dostali všetky odpovede a dozvedeli sa, čo sa pred rokmi vlastne stalo.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„„Čím chceš byť, keď vyrastieš?“ „Chcem byť láskavý,“ povedal chlapec.“