Trhni si, Ethane - Whitney G., Baronet, 2021

11,19 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Trhni si, Ethane - Whitney G., Baronet, 2021
Čítaná
Trhni si, Ethane - Whitney G., Baronet, 2021

Trhni si, Ethane
Čítaná

Ethan nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (nebo ona jemu)... Čítať viac

4,4 23 hodnotení
2. diel série
S pozdravem
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
288 strán
4 hodiny čítania

Ethan nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (nebo ona jemu)... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Výborný stav
  • Čeština
13,99 €

11,19 €

-20 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Přátele si držte nablízku, nepřátele ještě blíž...

Ethan nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (nebo ona jemu).
Udala ho, když porušil večerku. On ji prásknul, když lhala, že má kluka. Tak to mezi nimi pokračovalo celou střední školu a před odchodem na univerzitu si přísahali, že už spolu nikdy nepromluví.
Jenže během posledního ročníku se Rachel jednoho dne ukázala v Ethanově bytě a požádala ho o dočasné ubytování. Žít spolu den za dnem je čím dál obtížnější a jedna vášnivá hádka změní všechno. Tedy téměř všechno.
Čítať viac
Originálny názov
Forget you, Ethan + Forget you, Rachel
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
342 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
974207
Štýl
erotický, romantický, humorný
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
S pozdravem
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

23 hodnotení

10
3
4
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený zákazník
7.2.2023
Tak jako u "S pozdravem Carter" jsem očekávala podobný scénář a to se mi dostalo. Opět čtivé, vtipné a v první řadě zamilované. Dva co si k sobě skoro celý život klestí cestu, i když to stále popírají. Jenže musí si projít svou vlastní cestou životem, aby vůbec pochopili, že ten druhý je vlastně ten správný. Příběh splňuje odpočinkové čtení k vodě, je nenáročné a hlavně pobaví. Trhněte si, OBA :-) Čítať viac
18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Overený zákazník
21.5.2022
3,5
Táto kniha bola pre mňa štvrtou knihou od tejto autorky. A priznám sa, že ma bavila najmenej. Nejako ma veľmi nezaujala. Ide o príbeh Ethana a Rachel, ktorí sa poznaju už od detstva a aj keď sa neznašaju stále si posielajú papierove listy a počas vysokej školy zhodou náhod spolu byvaju. A veci sa začinajú meniť. Kniha je písana takým štýlom, že pomedzi príbeh sú listy, ktoré si písali. Mňa to veľmi neoslovilo a nepatrilo to k tým knihám ktoré mám problem pustiť z ruky. Najviac sa mi na knihe páčil koniec, ktorý bol dobre vymyslený. No aj napriek tomu som si istá, že kniha si najde svojich priaznivcov a niektorým sa bude veľmi páčiť. Čítať viac
23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady. Stories
Overený zákazník
1.8.2021
Tak toto bola krásna kniha. To sa tak svele čítalo, ja som nadšená. Tento príbeh, námet, postavy všetko bolo skvele premyslené, každý jeden detail. Všetko spolu krásne ladilo a pasovalo dokopy. Ethan bol úžasná postava, ktorá sa krásne vyvíjala a Rachel takisto. Veľmi sa mi páčilo prepojenie minulosti s prítomnosťou a celé školské prostredie. Taktiež bolo zaujímavé čítať ich jednotlivé dopisy, pri niektorých som sa veľmi usmievala.

Neskutočne sa mi páčil celý ich vývoj vzťahu a zakončenie bolo veľmi skvele vymyslené. Ja som s touto knižkou nesmierne spokojná.

Obálka krásna, štýl písania autorky skvelý, krásne posúvala dej cez dialógy, ktoré mali šmrnc. A opäť sme tu mali ku každej kapitole skladby od Taylor Swift, ktoré som si púšťala popri čítaní a krásne mi vytvárali atmosféru a cítila som všetky pocity z knihy. Ja musím túto knižku jednoznačne odporúčať, veľmi sa mi páčila a som nesmierne rada, že po dlhej dobe môžem dať plný počet hviezd.

Z tejto série sa mi nesmierne páčila aj kniha S pozdravem Carter. O to viac som spokojnejšia, že obidve získali odo mňa maximálne hodnotenie.

Táto spisovateľka vždy obohatí svoje príbehy niečím novým, špecifickým, skvele píše jednotlivé doťahovania medzi hlavnými hrdinmi a vás to potom baví čítať. Kniha sa čítala pomerne rýchlo a užila som si ju.
Čítať viac
12.7.2021
Na pokračovanie tejto série som sa veľmi tešila, Ethana som si obľúbila už v knihe o Carterovi a som rada, že ma nesklamal.

Príbeh je písaný podobným štýlom ako prvá časť, striedajú sa tu pohľady z minulosti a taktiež velká časť komunikácie prebieha prostredníctvom listov. Toto je pre mňa veľké plus, nakoľko to príbeh robí jedinečným a číta sa to naozaj príjemne.

Ethan aj Rachel mi veľmi sadli. Rachel večná romantička, s nosom zaborením v knihách a s nerealistycký predstavami o vzťahoch. Ethan je jej pravým opakom, realista ktorý sa k všetkému stavia pragmaticky. Spája ich len jedna vec a tou je "nenávisť". Teda, tak si to obaja nahovárajú, ale ja osobne som to tak vôbec nevidela. Bolo to milé a tie ich uštipačné reči ma veľmi bavili.

Jediné čo môžem knihe vytknúť je asi to, že sa mi to zdalo trochu unáhlené. Kľudne by mohla mať kniha aj 350 strán, nejak som si zvykla na tie slow burn romance a tu sa mi zdalo, že to malo celkom rýchly spád. Na druhú stranu to chápem, je to taká príjemná oddychovka na pár hodín, pri ktorej sa človek aj zasmeje a zároveň v ňom zanechá príjemné pocity.

Toto je pre mňa presne ten typ kníh, ktoré ma snáď nikdy neomrzia, aj keď netreba čakať nič prevratné. Za mňa určite 5/5 a veľmi by ma potešilo, ak by autorka v tejto sérii ešte pokračovala.
Čítať viac
21.6.2021
Whitney G:Trhni si,Ethane
Autorka popisuje dvojcu Ethana a Rachel,ako sa od ich 7 a pol roka nemaju radi,bonzuju na seba,podpaluju si veci a zhaduju sa so schodov.Boli susedia.Zaroven nevedeli jeden bez druheho zit(laska a nenavist v jednom).Kniha prejde ich detstvom,strednou,aj vysokou skolou.V celku dobra kniha(skôr pre silne romanticky),ale uz som od autorky aj omnoho vzrusujucejsiu citala(napr.Výpoved) Čítať viac
Lucia Niederlandová
Overený zákazník
14.6.2021
Kniha ma zaujala popisom. Námet bol dobrý spracovanie sa mi veľmi nepáčilo. Občas som mala problém zorientovať sa či je text písaný o minulosti alebo prítomnosti. Dej je jednoduchý bez zložitých zápletiek. Knižku by som odporučila ako oddychové čítanie k vode kde neočakávate žiadne dejové zvraty. Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven