Jackpot hry TOP #11
E-kniha

Začalo sa to nevinnou dohodou. Ona chce spoznať skutočnú lásku a získať pravú priateľku. Túži byť niekým chcená a stať sa preňho stredom vesmíru. Jej realita je však taká, že... Čítať viac

Vydavateľstvo
Venupress, 2024
361 strán
5 hodín čítania

Začalo sa to nevinnou dohodou. Ona chce spoznať skutočnú lásku a získať pravú priateľku. Túži byť niekým chcená a stať sa preňho stredom vesmíru. Jej realita je však taká, že nepozná vlastného otca, musí trpieť protivnú... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,89 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Jackpot hry - Ivana Petrová, Venupress, 2024
E-kniha
10,89 €

Viac o e-knihe

Začalo sa to nevinnou dohodou.
Ona chce spoznať skutočnú lásku a získať pravú priateľku. Túži byť niekým chcená a stať sa preňho stredom vesmíru. Jej realita je však taká, že nepozná vlastného otca, musí trpieť protivnú mladšiu sestru a v živote jej chýba dôverná kamarátka. K tomu všetkému ešte nezažila chuť prvého bozku. Až kým nestretne jeho.
On je mladý, slávny a úspešný, ale jeho reputácia nie je práve najlepšia. Rozhodne sa to zmeniť a aby si vylepšil svoj imidž, ponúkne médiám to, čo chcú vidieť.
Malo ísť o pár týždňov pretvárky pred novinármi, ktorá sa mala skončiť vopred dohodnutým večerom. Ani jeden však nepočítal s tým, že sa ich dohoda zvrtne. Ona mu prestala veriť, ale on to s ňou nikdy nevzdal. Vydrží ich krehký cit skúšku, ktorú si pre nich pripravil osud?
Slovenská autorka Ivana Petrová prináša iskrivú hokejovú romancu, ktorá si na čitateľskej platforme získala tisícky nadšených čitateľov.
Čítať viac
Počet strán
361
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2503795
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Venupress
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,1 / 5

12 hodnotení

8
0
2
1
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Lenka
Neoverený nákup
dnes
Kniha sa veľmi dobre, priam sama číta :) nečakala som že má tak pohltí. Vrátilo ma to do mladších čias a znova som sa cítila ako niejaká zabuchnutá pubertiačka :D teším sa na ďalšie knihy :)) Čítať viac
Popka
Neoverený nákup
predvčerom
Škoda papiera
Myslím, že hlavný dôvod prečo vyšla táto kniha je ten, že autorka je kamoška s vydavateľkou. Navyše podtitul erotická hokejová romanca absolútne nekorešpenduje s dejom. Erotické to určite nie je a hlavný hrdina je síce hokejista ale celkovo to zobrazenie je dosť slabé. Je to primitívny príbeh pre naivné nenáročné čitateľky. Čítať viac
predvčerom
Recenzia
Jackpot hry je prvou časťou voľnej série Jackpot. Je zároveň autorkiným debutom, s ktorým som mala už tú česť za čias Wattpadu. Kniha je rozdelená na dve časti, pričom prvá mi prišla veľmi presladená, ale hovorila som si, že to je v poriadku vzhľadom na Liin vek.

Lia Rakovská je maturantka, ktorá nechce ísť na stužkovú bez partnera. Vo veľa veciach som sa s ňou stotožňovala, takže som ju chápala. Denis Lánsky je mladá hokejová hviezda a neskutočný narcis. Veľmi sa mi páčilo, keď ho Lia oslovovala kvietok, úplne sa to k nemu hodilo.

Ivkin štýl písania mi hneď sadol, takže mi slová ubiehali a kapitoly sa krátili. Lia aj Denis mali medzi sebou od začiatku skvelú chémiu, boli spolu takí rozkošní, ale až počas druhej časti sa to viac rozohnilo. Tá sa mi páčila oveľa viac, pretože mi prišla reálnejšia. Všetko išlo postupne, bolo tu množstvo drámy, veci, ktoré sa potrebovali vysvetliť. Obom by som odporučila spamätať sa, nakoľko niekedy konali neuvážene a hrdo.

Oceňujem, že sa veľký dôraz kládol aj na priateľstvo v rôznych podobách. Priatelia sú veľmi dôležití a tu to platilo mnohonásobne. Vždy sa podržali, čo ma neraz dojalo.

A nemôžem zabudnúť na hokejovú stránku. Na to, že sa hokeju vôbec nerozumiem a nesledujem ho, tak ma knihy s týmto trópom vždy bavia. Ivka to skvelo podala, vždy som chalanom fandila.

Mojimi poslednými slovami na záver chcem len dodať a pobádať vás, aby ste knihe dali šancu a užili si ju tak ako ja. Je v nej veľa krásnych, vtipných, romantických, ale koľkokrát aj za hlavu sa chytajúcich momentov.
Čítať viac

„Ak by som bola priateľka, povedala by som lož. Ak nepriateľka, tak pravdu. A ak špiónka, mlčala by som.“

Hrobár z Paríža - Barbora Šedíková, 2019
Hrobár z Paríža
Barbora Šedíková