666 ochrancov
E-kniha

666

Nepriateľ sa vracia, aby udrel ešte raz. Naposledy. Diabol ani zďaleka nepoľavuje a posiela do boja svoju vernú. Pokojný život sa razom zmení na nočnú moru a Vivien čelí... Čítať viac

4,8 46 hodnotení
4. diel série
666
Vydavateľstvo
Emília Beňová
Počet strán
0

Nepriateľ sa vracia, aby udrel ešte raz. Naposledy. Diabol ani zďaleka nepoľavuje a posiela do boja svoju vernú. Pokojný život sa razom zmení na nočnú moru a Vivien čelí ďalšiemu krutému testu. Aký silný je súper, ktorému musia vzdor Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Nepriateľ sa vracia, aby udrel ešte raz.
Naposledy.
Diabol ani zďaleka nepoľavuje a posiela do boja svoju vernú. Pokojný život sa razom zmení na nočnú moru a Vivien čelí ďalšiemu krutému testu.
Aký silný je súper, ktorému musia vzdorovať?
Čo všetko budú musieť obetovať, aby sa oslobodili?
Je vôbec šanca na záchranu?
Karty sú rozdané, hra sa začala.
Fenomén 666 pokračuje.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2178597
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
4. diel série
666
Vydavateľstvo
Emília Beňová
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

46 hodnotení

42
3
0
0
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Miroslava Kotorová
Overený zákazník
pred týždňom
Zabudnutie od realneho zivota
Wauuuu, super pecka cela seria, uplne ma vtiahla tato seria do seba, prezivala som s hlavnymi hrdami vsetky emocie a doslova uplne vsetko, akoby som bola sucastou celeho pribehu a unikla som realnemu zivotu.... tesim sa na autorkine dalsie knihy :) Čítať viac
12.4.2024
Odpáleny dekel
“ Ty ani netušíš čo, všetko smiem s tebou urobiť práve preto že mám tvoju dušu! Patríš mi ako žena, duša aj ako démonka. To čo si videla včera, bola len odrobinka z toho, čo skutočne smiem. Áno, máš slobodnú vôľu, no stačí jedna myšlienka a prídeš o ňu. Povedz slovo a ukážem ti svoje skutočne ja v plnej sile a pravej podobe. Vážne to chceš?”

Nemôžem uveriť že som na konci cesty Adriena a Vivien aj keď je jasné, ze môj oblubenec je práve on a Gabriel no dobre pridáva sa aj Dario hlavne keď tak pekne brnkal na nervy Adrienovi

Bolo to strhujúce, napínavé , dramatické, temné, plné klamstiev a lží a samozrejme naplnené láskou, dôverov aj keď tá dostala troška zabrať a tie sexuálne scény? Kto by nechcel splývať celé dni a hodiny s Adrienom?. Príbeh som hltala prežívala som všetky pocity a emócie s hlavnými hrdinami.

Baví má tématika anjelov a démonov a samotného pekla a Lucifera pokušitela v jednom a jeho služobníkov ako Deryona mrcha Deryona ako ju volám kebyže môžem umlátim ju tabletom šibnutú ženskú !!!! Tak strašne má srala mala to b*tch všetko do botky premyslené prefíkaná líška! Sralo ma to aj za Adriena, že stále kdesi lieta a hľadá tu kravu a nie je doma ani Vám nechcem vela prezrádzať toto jednoducho musíte čítať. Je len dobo či len zlo ? A čo niečo uprostred? Existuje snáď niečo medzi ? koniec má rozbomboval vôbec som nečakala že sa niečo také stane hlavnej negatívnej hrdinke predpokladala som úplne niečo iné. Emily to má premyslené do posledného detailu. A ja verím že to nie je KONIEC série lebo ? “ Sme v bezpečí ?” nateraz áno.
Drahá Emily teším sa na 5- tu časť viem že nám ju dopraješ.
Čítať viac
3
Overený zákazník
11.4.2024
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
4/4 zo série 666
.
,,Nepriateľ sa vracia, aby udrel ešte raz. Naposledy.''
.
Dej sa odohráva po 5 rokoch od konca 3.knihy, kde Adrien a Vivien odišli (keďže bol Adrien už v meste pridlho a nestarne, nechcel nič riskovať).
Našli si krásny domček na vidieku, na samote, kde majú veľa súkromia a môžu využívať svoje schopnosti naplno.
Po návšteve Leony si Vivien uvedomí, že jej niečo chýba a postupne prichádza na to, čo to je.
Starý dom, ktorý bol domovom, nie len dočasným útočiskom.
Po ďalšom napadnutí a určitých odhaleniach sa vracajú do mesta.
-> Kto je za útokmi?
-> Podľahne Adrien a bude opäť starým či obávanejším Adrienom?
-> Či naopak sa nič nezmení a odolá pokušeniam?
-> Majú šancu Adrien a Vivien na šťastný koniec?

Tak rada by som vám knihu viac priblížila ale chcem aby ste taktiež ako ja sledovali čo ďalej sa môže udiať a či viete predvídať čo sa udeje, pretože autorka, nechápem ako, vždy prekvapí a celý dej otočí o 360°.

Jedno však prezradiť dúfam môžem a to, že Viven a Adrien majú na konci nádej na happy end a pokiaľ si myslíte,že len tak obyčajný happy end, tak to nie.
To či budú šťastní alebo ich čaká ešte veľa prekážok po ukončení knihy, to už autorka necháva na našej fantázii, kde sa medze nekladú.
-> Tak ako by ste im to dopriali po skončení poslednej časti?
.
Ani v poslednej časti nechýbalo množstvo zvratov, napätia, lásky a scén pre dospelých.
Zvraty, ktoré nasledovali ďalšie zvraty som čítala so zatajeným dychom.
.
Tak a sme na konci.
Pôvodne mala byť kniha len jedna, ale ako by mohla autorka ukončiť knihu smutným koncom?
Nakoniec sa dej predlžoval a po ďalších ,,nátlakoch '' na autorku vyšla posledná 4.časť a určite urobila dobre.
Asi nepíšem len za seba, žeby som bola rada aj za pokračovanie, napríklad s A... ale ako autorka Emily napísala, ,,niekedy je najsprávnejšie ukončiť to v tom najlepšom. ''
Čítať viac
5.3.2024
Výborné čítanie
Keď som dočítala 3. diel tejto skvelej série, myslela som, že už nebude ďalšie pokračovanie. O to viac som sa potešila, keď vyšla táto štvrtá. Opäť autorka nesklamala. Knihu som doslova zhltla za 4 hodiny.... Autorka veľmi pekne ukončila príbeh a konečne aj Deryona bude potrestaná. I keď taký trest, aký jej Adrien vymyslel, tak to by ma nenapadlo. Naozaj pútavé čítanie a knihu, a vlastne celú túto sériu, odporúčam. Vivien a Adrien mi budú chýbať. Čítať viac
10

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Overený zákazník
25.2.2024
Záver
Spravila som jednu chybu a to , že prvé tri časti som prečítala presne takto pred rokom. A teraz som sa pustila do poslednej časti, Takže mi trvalo dlhú chvíľu kým som sa dostala do deja , lebo veľa vecí som si už nepamätala. Po čase som si začala spomínať.
V záverečnej časti Adrien spolu s Vivien musia prekonať najväčšiu prekážku, ktorú predstavuje Deryona. Ak mám byť úprimne celkom pekne mi liezla na nervy. Adrien bol úplne iný, zmenený a ona sa stále snažila zľákať. Takmer sa jej to podarilo a pri tej kapitole som mala miernu obavu, či naozaj ho nezlomí, ale našťastie sa to veľmi dobre zvrtlo.
V knihách obvykle nemám rada deti, ale tuto si to priam pýtalo a je super, ako to nakoniec autorka vymyslela. A je super, že v dieťati sa odzrkadlila anjelská stránka jej matky.
Čo sa týka Vivien, oproti prvej časti bola silná démonka, ktorá ukázala svoju silu a lásku voči Adrienovi a Adrien , čo k nemu povedať ? Zlý chlapec, ktorý prekonvertoval na dobro. Deryona neznesiteľná mrcha, ktorá ma vytáčala vždy keď sa objavila na scéne, no trest ktorý jej pripravil Adrien bol podľa mňa totálne super. To som vážne nečakala.
Celá séria 666 ma bavila od samého začiatku až po koniec až mi prišlo ľúto, že je koniec.
Záver knihy skončil podľa mňa super. Až mám nutkanie sa autorky spýtať, či môžeme očakávať pokračovanie Adrienne ? Bude jej strážny anjel aj spriaznenou dušou ?
Čítať viac
19

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Overený zákazník
26.1.2024
Perfektne ukončenie série.

Vivien , Adrien, Deryona - trojica, ktorá nás sprevádzala vsetky 4 knihy, konečne ukončila svôj ľúbostný trojuholník.

Ako? No to si predsa prečítajte..

Čo ale prezradím je- úžasné napätie, strach, láska, utrpenie, boj a malý zázrak.

Vivien sa stala silnou ženou a stáva sa silnou démonkou.
Adrien , mocný démon, ktorý však padne na dno svojich síl.
Deryona - otravný hmyz, ktorý by som rozplácla novinami keby som mohla.

Tato štvrtá časť bola úžasná, trošku natiahnutá ale to nevadí aspoň som si užila posledné chvíle naplno.

Malé mocné stvorenie si obtočilo i mna kolo prstov a Darius tiež ????

V knihe bolo veľa silných momentov a najviac vo mne zarezonoval príchod božskej letky - 666 ochrancov, chlpy mi stali na všetkých častiach tela.

Ak váhate či si zakúpiť túto sériu 666 - duši, démonov, anjelov a ochrancov, rozhodne neváhajte, ulahodí všetkým ci už v žánri fantasy, dark fantasy ci erotiky a romantiky a ja ďakujem, že sa mi táto seria dostala pod ruky ??
Čítať viac
12.1.2024
S diabolskou sériou 666 som sa stretla tento rok v rámci štafety a som rada, že už som nemusela dlho čakať na túto poslednú časť. Túto novinku som mala požičanú z krajskej knižnice v Prešove. Zistenie, že ju tam majú ma veľmi potešilo.
V tejto záverečnej časti sa udeje mnoho predvídateľného aj nepredvídateľného, dobrého aj zlého. Život Vivien a Adriena zdá sa byť už idylický, ale jedna bláznivka, ktorá mala byť už v pekle, nemá pokoja. Hlavní hrdinovia to nebudú mať ľahké. Ich život sa premení na peklo. Ako to zvládne ich láska? A zvládne to?

V knihe sa opäť toho veľa udialo. Anjeli, démoni, pomocníci, zradcovia, nové postavy, ale aj tie dôverne známe. Deryona má cieľ, ktorý sa snažila dostihnúť celú knihu. Niekedy som sa už troška nudila, ale akcia sem akcia tam, tak to ubehlo. Niektoré skutočnosti sa dali predvídať, iné ma zasa prekvapili. Teda, koniec ma rozhodne prekvapil.

Každopádne, bola to naozaj super fantasy séria ako celok. Odporúčam čítať všetky časti naraz.
Čítať viac
Oľga
Neoverený nákup
6.1.2024
666 ochrancov
Táto séria sa mi veľmi páčila, spisovateľka nesklamala,tak ako aj v iných knihách. Veľmi vydarená séria,vrelo odporúčam. Čítať viac
Simona
Neoverený nákup
30.12.2023
Fantastické
Konečne som mala možnosť prečítať aj poslednú časť tejto fantastickej tetralógie. Doteraz si pamätám, aké pocity vo mne zanechal prvý diel. Bola som zlomená a nevedela som sa zmieriť so smrťou drahého Adriena. Keď som sa dozvedela, že vyjde dvojka, nevedela som sa jej dočkať. Všetky časti sú jednoducho úžasné, plné napätia, vzrušenia, nenávisti a najmä oddanej lásky. Mám prečítaných veľa kníh, no jedine tie od Emily Beňovej ma dokážu skutočne rozosmiať i rozplakať. Adrien a Vivien mi budú veľmi chýbať. Zanechali vo mne množstvo pocitov a ja na nich budem ešte veľmi dlho spomínať. To, že séria 666 je moja najobľúbenejšia, je asi zbytočné písať, no je to tak! Mrzí ma, že niektoré obľúbené postavy museli umrieť, no som rada, že Deryona konečne dostala, čo si zaslúžila. Tento dychberúci príbeh by si rozhodne zaslúžil sfilmovanie. Dúfam, že autorka čoskoro príde s ďalšou podobnou fantasy, pretože je v tom absolútne najlepšia! Čítať viac

Emily D. Beňová

Čítať viac

„Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno.“

After 2: Sľub - Anna Todd, 2015
After 2: Sľub
Anna Todd