Fake (český jazyk) - Kylie Scott, Baronet, 2022

12,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Fake (český jazyk) - Kylie Scott, Baronet, 2022
Fake (český jazyk) - Kylie Scott, Baronet, 2022

Fake (český jazyk)

On chodí po červeném koberci. Ona ho umí spíš luxovat

Když skandál poškodí pověst pekelně sexy celebrity Patricka Walshe, potřebuje ji zachránit, a to rychle... Čítať viac

1. diel série
West Hollywood (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2022
232 strán
3-4 hodiny čítania

Když skandál poškodí pověst pekelně sexy celebrity Patricka Walshe, potřebuje ji zachránit, a to rychle... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

12,99 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 2 – 4 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Když skandál poškodí pověst pekelně sexy celebrity Patricka Walshe, potřebuje ji zachránit, a to rychle.

Na scéně se objevuje číšnice Norah Peersová – obyčejná nula. Je po ruce, spolehlivá a zapřísahala se, že už do konce života nechce mít s mužskými nic společného. Jinými slovy, je to ideální partnerka pro falešný románek bez závazků.

Za patřičný obnos může nechat práce číšnice a hrát roli jeho spolehlivé přízemní přítelkyně. Co však – krucinál – nemůže, je vyhnout se rostoucí vzájemné přitažlivosti.

Jenže mít v patách paparazzi a vidět svůj život rozpitvaný na sociálních sítích je nejlepší cesta k panické atace. A i když je Patrick na plátně okouzlující darebák, ve skutečném životě jde o stopětaosmdesáticentimetrového nepochopitelného, nádherného, zádumčivého bručouna, který si od ní udržuje odstup… ale také v ní budí dojem, že tohle pouto mezi nimi možná není jenom hrané.

Dostat v pravou chvíli kopačky by nemělo být nic zásadního. Jenomže falešný vztah s Patrickem je tak reálný, jak to Norah nikdy nezažila. Co má holka dělat, než zahodit scénář a navrhnout novou verzi made in Hollywood?
Čítať viac
Originálny názov
Fake
Počet strán
232
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
292 g
ISBN
9788026919100
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1578593
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
1. diel série
West Hollywood (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,9 / 5

17 hodnotení

1
6
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený zákazník
18.1.2023
Tento příběh mě připadal, že jsem ho už někdy četla před lety. Bohužel nevím už od koho, ale přesně jsem věděla pokračování a co se bude dít. Dvojice mi byla sympatická, ona byla dost upovídaná a on málomluvný, ale jak poznal, že je ta pravá, otevřel své srdce a vše bylo tak jak má být. Pobavilo na jeden večer. Čítať viac
14.10.2022
4,5/5
Priznám sa, patrím medzi fanúšikov dohodnutých vzťahov v knihách a tento dohodnutý vzťah bol v tomto príbehu skvelo spracovaný. No aj tu máme staré známe - bohatý, svetoznámy chlap a obyčajné dievča, no ja som si Patricka a Norah hneď od samého začiatku zamilovala.

V úvode som si myslela, že Patrick bude typický badboy, ale nebolo to celkom tak. Áno, mal za sebou jeden škandál, no v skutočnosti bol veľmi milý a pozorný, aj keď na začiatku toho veľa nenahovoril a skôr bol taký zádumčivý typ, čo sa skôr mračí, no postupne, aj on ukázal, kým skutočne je. V tom otváraní mu samozrejme pomohla Norah.

Norah bola ten typ hlavnej hrdinky, ktoré mňa vždy zaujmú. Svojská, vtipná a nerobila si hlavu kto si, čo o nej myslí. Obzvlášť sa mi páčil jej dar reči, pretože táto žena bola pravý opak Patricka, keďže jej sa ústa vôbec nezavreli.

Čo mu sa teším je jednoznačne to, že autorka stavila na slow-burn linku, ktorá sa práve do tohto príbehu skvelo hodila. Ich vzťah sa vyvíjal veľmi postupne, čo som obzvlášť ocenila. Nečakala som, že práve táto tenká knižočka bude v sebe skrývať slow-burn romantiku. Samozrejme nechýbali iskrivé momenty, skvelá chémia. Síce príbeh je bez nejakých veľkých zvratov, ale mňa si napriek tomu získal. Akurát niekedy som mala chuť čítať aj pohľad Patricka na niektoré situácie, keďže kniha je písaná, len z pohľadu Norah.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Písmo hovorí, že Boh nám nepripisuje k dobru to, že máme radi ľudí, ktorých chceme mať radi. Nie. Pripisuje nám k dobru, ak milujeme nemilovateľné.“

Rovnako iný ako ja - Ron Hall, Denver Moore, 2011
Rovnako iný ako ja
Ron Hall, Denver Moore