Audiokniha
Pozvaní - Jennifer McMahon, Kanopa, 2024
Audiokniha
Audiokniha
Pozvaní - Jennifer McMahon, Kanopa, 2024
Audiokniha

Pozvaní
Audiokniha

Audiokniha Pozvaní, kterou napsala Jennifer McMahon. Helen a Nate touží po jednodušším životě, a proto se rozhodnou opustit pohodlí předměstí a přestěhují se na venkov, kde... Čítať viac

Vydavateľstvo
Kanopa, 2024
Interpret
Dĺžka
12:54

Audiokniha Pozvaní, kterou napsala Jennifer McMahon. Helen a Nate touží po jednodušším životě, a proto se rozhodnou opustit pohodlí předměstí a přestěhují se na venkov, kde začnou vlastníma rukama stavět svůj vysněný dům. Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

14,62 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Pozvaní - Jennifer McMahon, Kanopa, 2024
Audiokniha
14,62 €

Viac o audioknihe

Autorka bestselleru Zimní lidé je zpět s dalším mrazivým příběhem. Tentokrát vás vezme do tajemných lesů Vermontu společně s manželský párem, který se do strašidelného domu jen tak nenastěhuje – oni si takový dům postaví.
Helen a Nate touží po jednodušším životě, a proto se rozhodnou opustit pohodlí předměstí a přestěhují se na venkov, kde začnou vlastníma rukama stavět svůj vysněný dům. Jenže záhy zjišťují, že jejich nový pozemek má temnou a záhadami opředenou minulost.
Helen, bývalou učitelku dějepisu, brzy pohltí místní legenda o Hattie Breckenridgové – ženě, která zde před sto lety žila a zemřela. Helenina vášeň pro artefakty ji přiměje zakomponovat do domu trám ze staré školní třídy, cihly z mlýna či krbovou římsu ze statku – předměty, které ji vtáhnou do příběhu Hattie a jejích potomků. Tři generace žen Breckenridgových, z nichž každá podezřele zemřela...
Helen o tom ještě neví, ale od základů si staví strašidelný dům. Jejich nový domov se tak brzy stává místem plným hrůzy a nebezpečí. Může snad být duch pachatelem vraždy?
Tato napínavá duchařina v podání fenomenální Jitky Ježkové vás nenechá vydechnout a její rozuzlení vás dozajista překvapí.Překlad: Martina Lustigová
Čítať viac
Dĺžka
12:54
Naše katalógové číslo
2454505
Štýl
mysteriózny
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Kanopa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

3 hodnotenia

0
0
3
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

23.8.2022
pozvání
Príbeh začína tým ako v 20. rokoch v malom mestečku popravia "čarodejnicu", pretože vidí veci, ktoré iní nevidia. Potom ideme do roku 2015 a máme dve hlavné hrdinky Helen a Olive. Helen s manželom si kúpia pozemok, ktorý patril "čarodejnici" a začnú si tam stavať dom. Olive je ich susedka, ktorej zmizla mama a hľadá poklad po "čarodejnici" a preto nechce, aby sa tam Helen s manželom nasťahovali.
Kniha je zaradená medzi horory, ale chcem upozorniť, že horor to nie je. Tá čarodejnica vôbec nebola zlá, ale snaží sa iba niekoho ochrániť.
Kniha je zbytočne zdĺhavá pokojne mohla mať 200 strán a nič by sa nestalo. Do polovice sa vôbec nič nedeje.
Moje hodnotenie 3 z 5.
Čítať viac
18

“Niektoré knihy stačí ochutnať, iné prehltnúť, iba niekoľko málo je hodných prežutia a trávenia. Pri niektorých knihách si stačí pozrieť iba jej časť, niektoré stačí preletieť, a niekoľko málo treba prečítať starostlivo s plnou pozornosťou.” “Naše životy sú ako domy. Niekedy spadnú a majú prečo, inokedy spadnú úplne bezdôvodne.” Stephen King

Lujza S.
Overený zákazník
18.8.2022
The Invited
Jennifer McMahon je jednou z autoriek strašidelných príbehov, ktorú preferujem. Čítala som od nej dokopy tri knihy - Zimní lidé, Vermontské psycho a Pozvaní. A práve kniha Pozvaní mi prišla z uvedenej trojice najslabšia, i keď sa začínala najsľubnejšie. Hneď začiatok ma zaujal - predstavenie Hattie - čarodejnice popravenej na mieste, kde sa hlavné postavy Helen a Nate rozhodnú kúpiť pozemok a vlastnoručne si postaviť dom.
Myšlienka na príbeh je dobrá, avšak príbeh je zbytočne natiahnutý a miestami ma nudil. Stred knihy sa síce ťahal, ale dojem vylepšil záver, ktorý som nepredpokladala.
Ťažko hodnotiť knihu, ktorá vás bavila aj nebavila, je vhodná skôr na oddychové čítanie. Ale zvyšné dve vyššie spomenuté knihy od autorky sú veľmi dobré.
Čítať viac

„Na jeho očiach je niečo zvláštne - dokážete sa do nich zamotať ako do pavučiny.“

Road trip - Beth O'Leary, 2022
Road trip
Beth O'Leary