Na poště
E-kniha

Román je jedinečnou kronikou autorových osudů z padesátých a šedesátých let, kdy se pouze kurvil, chlastal, sázel na dostizích a kazil si zdraví coby poštovní doručovatel a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Argo, 2014
204 strán
3 hodiny čítania

Román je jedinečnou kronikou autorových osudů z padesátých a šedesátých let, kdy se pouze kurvil, chlastal, sázel na dostizích a kazil si zdraví coby poštovní doručovatel a úředník. Jeho tehdejší pracovní a milenecké peripetie... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

9,26 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Zcela první Bukowského román z roku 1971, v němž se poprvé v celé své kocovinové kráse představuje autorův neblaze proslulý antihrdina a alkoholické alter ego Hank Chinaski. Román je jedinečnou kronikou autorových osudů z padesátých a šedesátých let, kdy se pouze kurvil, chlastal, sázel na dostizích a kazil si zdraví coby poštovní doručovatel a úředník. Jeho tehdejší pracovní a milenecké peripetie říznuté vysokoprocentním cynismem a sardonickým humorem vycházejí v novém překladu Boba Hýska.
Čítať viac
Počet strán
204
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
1496511
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Argo
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

9 hodnotení

6
0
3
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

32
Overený zákazník
26.3.2021
Pán poštár Bukowski
Prvý Bukowského román vychádza zo skutočnej životnej skúsenosti, kde Bukowski pracoval na poštovom úrade (pracovnému režimu nechýbali početné absencie).
Kniha je plná dialógov a krátkych kapitol, čo udržiava čitateľa v strehu a má rýchly spád. Téma sexu, alkoholu je otvorená a Bukowski vie, že to zaberá podobne ako aj vtipné trampoty jeho dvorného hlavného hrdinu Henryho Chinaskiho. Drsnošť a priamosť textu je až zaražajúca, nesie v sebe slobotu a dá sa to vnímať ako "dirty beatgeneration".
Čítať viac

Vydavateľstvo Argo

Čítať viac

„Hľadať záblesk nádeje v temnote nie je prejavom slabosti.“

Cilkina cesta - Heather Morris, 2020
Cilkina cesta
Heather Morris