Úplne iný príbeh
E-kniha

Známu lifestylovú blogerku nájdu zavraždenú v apartmáne jedného z luxusných štokholmských hotelov. Ide o chladnokrvnú popravu alebo o výsledok erotickej hry, ktorá zašla... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
296 strán
4 hodiny čítania

Známu lifestylovú blogerku nájdu zavraždenú v apartmáne jedného z luxusných štokholmských hotelov. Ide o chladnokrvnú popravu alebo o výsledok erotickej hry, ktorá zašla priďaleko? ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,10 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Známu lifestylovú blogerku nájdu zavraždenú v apartmáne jedného z luxusných štokholmských hotelov. Ide o chladnokrvnú popravu alebo o výsledok erotickej hry, ktorá zašla priďaleko?
Prípad dostala na stôl Malin Rehnbergová, bývalá kolegyňa Fabiana Riska. Vyšetrovanie jej však sťažujú nezhody s novým šéfom, ktorý trvá na tom, aby sa štátna kriminálna polícia sústredila na prípad obchodovania s ľuďmi. Malin zároveň musí riešiť problémy v osobnom živote a ďalšia vražda situáciu ešte vyostrí. Zdá sa, že prípady sú súčasťou niečoho väčšieho. Čo spája obete a čo vlastne hľadá stalker, ktorý sa Malin zavesil na päty?
Čítať viac
Originálny názov
En helt annan historia
Počet strán
296
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2353373
Štýl
napínavý
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Švédsko
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,5 / 5

6 hodnotení

0
4
1
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

5
Kde raky spievajú - Delia Owens, 2019
Práve čítam
Kde raky spievajú

kedysi velky knihomol, po zacati aktivneho pracovneho zivota uz len vasnivy citatel na dovolenkqch, aktualne na materskej otvoreny dalsim kniham vdaka ktorym relaxujem ked uspavam dcerku :)

Miroslava HB
Overený nákup
27.2.2024
tenkrat poprve
toto bolo u mna tenkrat poprve, co sa tyka tohto spisovatela, kniha je fajn, dobre sa citala,taka jednohubka. nemala sice tie “gule” severskych detektiviek, stale som mala pocit, ze tomu nieco chyba. ale zas nemozem nic vytknut, tento spisovatel uz ma vraj nejaku seriu knih za sebou, a su vraj lepsie, takze idem na to :) Čítať viac
28
Mrazivé světlo - Yrsa Sigurdardóttir, 2008
Práve čítam
Mrazivé světlo

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Overený nákup
20.2.2024
žeby začiatok novej série?
Už názov knihy napovedá, že toto bol naozaj úplne iný príbeh. Ako autor v závere uvádza: za vznik tejto knihy vďačí sám sebe, za to že dostal nápad vyškrtnúť všetky kapitoly s detektívkou Malin z knihy Posledný klinec a napísať samostatný príbeh.
Či to bol dobrý nápad? Veď posúďte...
Keď slávnu lifestylovú blogerku Coco nájdu brutálne zavraždenú v hoteli, prípadu sa ujme bývalá kolegyňa Fabiana Riska, detektívka Malin. Tá musí zistiť či ide o chladne zinscenovanú popravu alebo výsledok erotickej hry, ktorá zašla príliš ďaleko... No dlho sa touto otázkou nemusí zaoberať, pretože v nasledujúcich dňoch sa nájde ďalšia obeť. A aby toho nemala Malin málo, na päty sa jej zavesí nebezpečný stalker...

Viac sa k zápletke nebudem vyjadrovať, pretože nechcem prezradiť viac ako by bolo vhodné. No vy, čo poznáte Stefanov štýl písania, už isto viete, že má veľké schopnosti čitateľa prekvapiť. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Hoci mi Fabian Risk veľmi chýbal, príbeh prácou pohltenej detektívky Malin ma bavil. Aj ona vykonáva svoju prácu svojským spôsobom, čo jej býva často vytknuté nielen od kolegov. Klasickému klišé, kde kvalitný policajt máva v súkromí problémy sa objavia aj v tomto príbehu. Veď, kto s takým povolaním a pracovným zápalom by ich nemal? Pre čitateľa (aj autora) je ťažké začať písať novú sériu, najmä ak tá predošlá bola fakt dobrá a našla si svojich fanúšikov medzi ktorých patrím aj ja. No aj v tejto sa autorovi podarilo vytvoriť špecifickú atmosféru, s množstvom zápletiek na pomerne skromnom počte strán.
Na záver... nebolo to také skvelé ako séria s Fabianom Riskom, ale aj tak si prečítam všetko čo Stefan Ahnhem v budúcnosti napíše.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara