Pauza
E-kniha

Když se Anna po autohavárii probere z kómatu, zjistí, že život pokračoval i bez ní. Manžel jí byl nevěrný – s její nejlepší kamarádkou – a v práci už si za ni dávno našli... Čítať viac

2. diel série
Larsen Bros (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2023
232 strán
3-4 hodiny čítania

Když se Anna po autohavárii probere z kómatu, zjistí, že život pokračoval i bez ní. Manžel jí byl nevěrný – s její nejlepší kamarádkou – a v práci už si za ni dávno našli náhradu. Zatímco z jejího starého života zbyla... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

12,21 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

Když se Anna po autohavárii probere z kómatu, zjistí, že život pokračoval i bez ní. Manžel jí byl nevěrný – s její nejlepší kamarádkou – a v práci už si za ni dávno našli náhradu. Zatímco z jejího starého života zbyla jen vzdálená vzpomínka, nový život jí připadá jako prázdná skořápka. Pak se setká s cizincem, který jí při havárii zachránil život, a ten všechno změní.
Leif Larsen – tatér, vtipálek a hráč – rovněž utrpěl jizvy při autohavárii, která přivedla Annu do kómatu. Pomoct jí při odchodu z neúspěšného manželství a vytváření nového života mu připadá jako ideální rozptýlení. Když tedy potřebuje spolubydlícího, vyzve Annu, aby  se nastěhovala k němu.
Ačkoliv se jejich životy možná na čas zastavily, společně možná najdou cestu k uzdravení.
Čítať viac
Originálny názov
Pause
Počet strán
232
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2350527
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Austrália
2. diel série
Larsen Bros (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

7 hodnotení

2
0
2
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

13.9.2023
Leifa som si obľúbila už v prvej časti a v jeho vlastnom príbehu si ma získal ešte viac. Musím skonštatovať, že tento diel sa mi páčil omnoho viac než prvý diel.

Leif bo skvelý, proste zlatíčko, plný pozitívnej energie. S Annou sa skvelo dolňovali, ona bola pre mňa silná hrdinka, ktorá to po autonehode vôbec nemala ľahké, ale Leif jej bol veľkou oporou, no najmä, keď zistila, že jej život sa zásadne zmenil. Páčil sa mi ich postupný vývin vzťahu, všetko medzi nimi plynulo tak prirodzene. Ich zoznámenie síce nebolo typické, ale o to krajšie bolo ich zbližovanie a zdôverovanie. Tu je krásne ukázané, aká dôležitá je dôvera. Inak oni dvaja spolu, tak to bol výbuch emócií. Jednoducho ja som s nimi všetko prežívala.

Zápletka bola jednoduchšia, čo mne neprekážalo a skôr by som povedala, že táto jednoduchšia zápletka sa sem úplne hodila. A epilóg bol úplne typický pre nich dvoch.

Síce by som príbeh zaradila medzi oddychovky, ale toto bola veľmi vydarená oddychovka, plná lásky a krásnych citov.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas