Zásadné omyly Západu a Vatikánu - Pavol Peter Kysucký, Alvest Mont, 2015

8,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zásadné omyly Západu a Vatikánu - Pavol Peter Kysucký, Alvest Mont, 2015
Zásadné omyly Západu a Vatikánu - Pavol Peter Kysucký, Alvest Mont, 2015

Zásadné omyly Západu a Vatikánu

Vydavateľstvo
Alvest Mont, 2015
Počet strán
272
  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Upozornenie: Obsah tejto knihy je vnímaný ako kontroverzný. Vážime si však slobodu prejavu a výberu, a preto v našej ponuke nájdete diela na rôzne témy. Pri ich čítaní odporúčame nezabúdať na kritické myslenie a na názory odborníkov, ktoré rozšíria vaše vedomosti v danej oblasti. Zisk z predaja tejto knihy putuje na podporu občianskeho združenia OZ Mladí a neziskovej organizácie Slovenská debatná asociácia. O tom, prečo túto aktivitu robíme sa môžete dočítať v našom článku.

Zobraziť anotáciu ku knihe od vydavateľa

Viac o knihe

Aká bude budúcnosť kresťanstva a islamu? Jednoduché, ak ste dobre rozumeli predchádzajúcemu uvedenému. Nepriateľstvo – duálny boj – medzi kresťanstvom a islamom bude narastať. Ako bude narastať kresťanské snaženie presadzovať svoje názory na život a svet, tak bude narastať odpor islamu. Nakoniec to v západnej EU prepukne do občianskej vojny. Nie je ináč možné. Je len jedna šanca toto zabíjanie zastaviť. Musí sa zrušiť aj kresťanstvo a aj islam. Ináč nemáte šancu... Preto na Slovensku treba zakázať, aby veriaci v islam dostali slovenské občianstvo. Nech si hlúpy kresťanský západ robí s islamom čo chcú...

My Slovania sme nijak nevraždili národy islamu a ani nie sme proti nim nepriateľské. My, Slovania, na Slovensku a v širokom okolí sme dávno pred Kristom vyznávali duálneho boha Šivu/Živu, ktorý nemá nič spoločné s omylmi kresťanstva aj islamu. My, praví Slovania, (duchovne aj geneticky) sme na vyššej duchovnej úrovni ako národy islamu a preto nemáme dôvod sa s nimi nepriateliť – nemáme s nimi veľa spoločného – sme rozdielni. Národy islamu musia vedieť, ako sa na nich pozeráme a nech sa snažia duchovne rásť a zlepšovať sa. My, Slovania, im v tom budeme pomáhať.
Čítať viac
Počet strán
272
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
147×210 mm
Hmotnosť
312 g
ISBN
9788097085568
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
220842
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Alvest Mont
Kategorizácia

„Literatúra už existuje. Úlohou spisovateľa je vymyslieť realitu.“

Kniha, ktorá sa stane - Daniel Hevier, 2009
Kniha, ktorá sa stane
Daniel Hevier