Návrat k sobě
E-kniha

Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama… Od autorky bestselleru Stíny před úsvitem Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2017
Počet strán
200

Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama… Od autorky bestselleru Stíny před úsvitem Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

8,82 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama… Od autorky bestselleru Stíny před úsvitem
Čítať viac
Počet strán
200
Rok vydania
2017
ISBN EPUB
978-80-735-9635-4
ISBN PDF
978-80-735-9634-7
Naše katalógové číslo
457635
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

6.4.2020
kniha pre kazdeho
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
je to jeden z najúčinnejších, ak nie najúčinnejší proces pre dosiahnutie žitia spokojnejšieho života v prítomnosti, pomocou prijatia a vyrovnania sa s nepríjemnými pocitmi, spominkami a traumami. Podľ mňa autorky Brandon Bays a Teal Swan ponúkajú veľmi podobný proces. Pre tých, čo nevedia o čo ide by som doporučila si najprv prečítať Brandon Bays - terapia cesta a potom sa vrátiť k tejto knihe, pretože vysvetľuje, z akého dôvodu pomáha a rozoberá viac jednotlivé kroky postupu. Na druhej strane kniha terapia cesta je praktickejšia pre úplného začiatočníka. Oba procesy pracujú s vnútorným dieťaťom a s negatívnymi prežitkami potlačenými do nevedomia.

Ako to funguje: "Jakmile průmerná osoba pocítí emoční bolesť, podvědome tuto bolest interpretuje jako něco, co se jí snaží ublížiť. Cítime se jako oběti své bolesti. A pokud se emoční bolest stane chronickou součástí našeho života, pak tato podvědomá interpretace má za následek život prožitý v pekle... Proto je lepší vidět emoční bolest z jiného úhlu, ne jako něco, co se nám snaží ublížiť, nýbrž jako část, která zoufale volá po naší pomoci. Musíme vyjít z perspektivy, že naše bolest je jako dítě, které neví, jak to má zařídit, aby se cítilo lépe... A abychom se o ně mohli postarať, musíme je nejprve obejmout a naslochat tomu, co se nám snaží sdělit... (A vy) přestanete utíkat před tornádem, které vás pronásleduje, a naopak vběhnete přímo do něj. Jakmile v sobě vyvinete ochotu cítit, už vás nebudou vaše emoce dál děsit... Zmizí potřeba hledání utišujúcích prostředků, kontroly a útěku před negativními emocemi ..." Cit. útržky textu str. 95 - 97. Teal Swan - Návrat k sobě.
Čítať viac
Mária Majerová
Overený nákup
8.5.2019
Svetlo do života
Táto kniha úžasne jemným a láskavým spôsobom pomáha ľudskej duši vymaniť sa z tŕnia vlastných trápení a predsudkov.
Odporúčam každému, kto túži zbaviť sa bolesti a závislosti bez pomoci psychofarmák. Je to náročná práca, no za ňou čaká pokoj a radosť!
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Pravdou je, že ľudia vás budú súdiť tak či tak, či už žijete podľa seba, alebo podľa iných.“