Kdo mě zabil? - Bernard Werber, XYZ, 2018

10,14 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Kdo mě zabil? - Bernard Werber, XYZ, 2018
Čítaná
Kdo mě zabil? - Bernard Werber, XYZ, 2018

Kdo mě zabil?
Čítaná

Gabriel Wells, úspěšný spisovatel, vynálezce a milovník spirituálních záhad, se jednoho rána probudí… mrtvý. Nechce se mu však věřit, že by zemřel přirozenou smrtí. Tato... Čítať viac

Vydavateľstvo
XYZ, 2018
400 strán
6-7 hodín čítania

Gabriel Wells, úspěšný spisovatel, vynálezce a milovník spirituálních záhad, se jednoho rána probudí… mrtvý. Nechce se mu však věřit, že by zemřel přirozenou smrtí. Tato domněnka se mu velmi rychle potvrdí, a protože ho zvědavost jemu vlastní neopouští... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština
14,49 €

10,14 €

-30 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Viac o knihe

Lehce potrhlý spisovatel na stopě vlastnímu vrahovi

Gabriel Wells, úspěšný spisovatel, vynálezce a milovník spirituálních záhad, se jednoho rána probudí… mrtvý. Nechce se mu však věřit, že by zemřel přirozenou smrtí. Tato domněnka se mu velmi rychle potvrdí, a protože ho zvědavost jemu vlastní neopouští ani po smrti, rozhodne se přijít na to, kdo ho zabil. Společně s Lucy Filipini, mladičkým médiem, se pokoušejí objasnit tajemství Gabrielovy smrti – ona v hmotném světě a on v tom neviditelném.

Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
592 g
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
1381471
Štýl
humorný, mysteriózny
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
XYZ
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Simona
Neoverený nákup
10.9.2020
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Na začiatok by som len rada povedala, že by som zrovna túto knižku nenazvala detektívkou, pretože plnohodnotná detektívka je detektívkou celú dobu, nie len na prvých asi 100 stranách. Vtipná ale je, to popierať nebudem.

Počas čítania som sa nenudila. Dej bol svižný, vtipný a bolo v ňom všetko, čo ste vedieť potrebovali ale aj to, čo ste napríklad vedieť nemuseli a Vy ste si mohli ušetriť zopár mozgových buniek, ktoré pravdepodobne po dočítaní niektorých kapitol nenávratne opustili Vašu hlavu. Ale nebojte sa, dá sa to prežiť.

Navyše sú niektoré kapitoly akýmisi úryvkami z Encyklopédie od autora, ktorý figuruje ako hlavná postava v inej autorovej knižke (snáď som to na tom internete pochopila správne), a sú plné rôznych zaujímavostí ohľadom paranormálnych javov, vedeckých výskumov ohľadom spojenia sa s mŕtvymi a podobne, čo pre mňa osobne bolo veľmi zaujímavé a vnieslo to do celého príbehu aspoň trošku serióznosti.

Keďže hlavným hrdinom je sám spisovateľ, resp. jeho duša, musel autor nejakým spôsobom vykresliť aj tú druhú stranu, ten svet zosnulých, čo sa mu za mňa podarilo vcelku bravúrne a aj s takou akurátnou dávkou humoru. Aj keď teda občas mi zostával rozum stáť, pretože autor očividne oplýva veľmi ale že veľmi bujnou fantáziou a síce sa hovorí, že fantázii sa medze nekladú, v tejto knihe sa sem-tam klásť mohli.

Za mňa teda knižka kľudne áno, do večného zatratenia ju poslať nehodlám, aj keď je pravda, že sa ku nej v blízkej budúcnosti určite nevrátim (môj mozog si musí odpočinúť od faktu, že sa duch zavraždeného spisovateľa stretol s duchom Tolkiena či Doyla, a odohrala sa obrovská vojna duchov za podpory druidov - ALE NO TAK!). Nie je veľmi náročná na rozmýšľanie - faktom je, že sa Vám jednoducho mozog zastaví aj sám. Ale je vtipná, číta sa ľahko a rýchlo, a vraha sa Vám samým odhaliť nepodarí, takže jednoducho musíte čítať ďalej!
Čítať viac

Vydavateľstvo XYZ

Čítať viac

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven