Příslib krve - Brian McClellan, Talpress, 2016

19,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Příslib krve - Brian McClellan, Talpress, 2016
Příslib krve - Brian McClellan, Talpress, 2016

Příslib krve

Polní maršál Tamás svrhl svého krále, aby hladovějícímu lidu přinesl chleba, jenomže převratem také vyprovokoval válku v Devateru států, vnitřní útoky fanatických roajalistů a... Čítať viac

1. diel série
Prachmistři
Vydavateľstvo
Talpress, 2016
552 strán
8-9 hodín čítania

Polní maršál Tamás svrhl svého krále, aby hladovějícímu lidu přinesl chleba, jenomže převratem také vyprovokoval válku v Devateru států, vnitřní útoky fanatických roajalistů a nenasytnou honbu za penězi a mocí mezi svými údajnými spojenci. Tamás... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024

Viac o knihe

Polní maršál Tamás svrhl svého krále, aby hladovějícímu lidu přinesl chleba, jenomže převratem také vyprovokoval válku v Devateru států, vnitřní útoky fanatických roajalistů a nenasytnou honbu za penězi a mocí mezi svými údajnými spojenci. Tamás, na hranici svých sil, spoléhá na to, že několik jeho zbývajících prachmistrů udrží mír. Chaosem se však šíří zvěsti. Povídá se o zlomeném slibu, znameních smrti a bozích opět kráčejících po zemi. Těm starým pověstem ale nikdo nevěří. Možná by měli začít věřit všichni.
Čítať viac
Počet strán
552
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
522 g
ISBN
9788071975939
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
227345
Štýl
napínavý, dobrodružný, historický
Jazyk
čeština
1. diel série
Prachmistři
Vydavateľstvo
Talpress
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

2 hodnotenia

1
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

11
Children of Time - Adrian Tchaikovsky, 2016
Práve čítam
Children of Time

nájdete ma na instagrame @knihohry a FB knihohry Zbožňujem fantasy, ktoré dokáže človeka odpútať od problémov, starostí a všednosti reálneho sveta, ale nepohŕdnem ani históriou a geografickou literatúrou. Momentálne čítam nemecké knihy v zmysle hesla : Dva v jednom (umenie a vzdelanie)

Veronika M
Overený zákazník
17.12.2021
Môže byť
Priznám sa, že po prvých desiatkach strán som chcela knihu odložiť. Prečo? Z jedného jednoduchého dôvodu: autor na čitateľa v rozmedzí pár strán (v kontexte hrúbky knihy, ktorá je naozaj štedrá) vysypal nekonečnú záplavu mien, mocenských skupín, politicko-geografických faktov...bolo to veľmi zmätočné. Čitateľ sa vžije s jednou mocnou skupinou „čarodejov“ len preto, aby sa o niekoľko strán ďalej dozvedel, že existuje ešte niekto mocnejší a nad tým je ešte niečo viac.
Občas som mala pocit, že všetko v tomto príbehu je „too much.“ Až mám otázku, koho/čo autor predstaví v ďalších knihách z jeho sveta (ktorých je hneď viacero). Nemyslím si, že je dobre, keď autor vyzradí v jednej knihe príliš veľa, obzvlášť, keď má pripravené pokračovanie (a nie jedno)
Na druhej strane si autor dal námahu a vytvoril živý a bohatý svet s vlastnými bohmi, politickými súbojmi, rôznymi rasami a podobne. Atmosféra príbehu bola skvelá (len škoda, že som si najprv musela vytvoriť niekoľko A4 strán s poznámkami, aby som sa nestratila v tom, kto je kto a kto kam patrí), bola nasýtená strelným prachom, cez ktorý si cestu razili dôstojníci v naškrobených uniformách.
Kdesi na internete som čítala recenzie, kde sa zopár ľudí sťažovalo na nedostatok ženských postav, s čím zásadne nesúhlasím. Bolo ich presne toľko, aby nepôsobili rušivo, vykreslené boli tiež dobre a zasadil ich do deja logicky. Treba si uvedomiť, že dej je sústredený doprostred vojenského prevratu, sústredí sa na blízky okruh najvyšších dôstojníkov a podobne.

Záver: Knihu odporúčam, nie však ako oddychové čítanie a určite si prečítam pokračovanie.
Je to skôr 3,5/5.
Čítať viac

„Never hviezdam, že nám svietia, never slnku jeho smer, never pravde, čo lož splieta, iba mojej láske ver!“

Hamlet - William Shakespeare, 2006
Hamlet
William Shakespeare