V hlbokej tme - Sean McFate, Ikar, 2019

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
V hlbokej tme - Sean McFate, Ikar, 2019
V hlbokej tme - Sean McFate, Ikar, 2019

V hlbokej tme

Najzložitejšia vojna je zákulisná

Profesionálny žoldnier Tom Locke so zvyškom svojho tímu tajne operuje na frontovej línii časti Iraku ovládanej fanatikmi. Neznámy Saud mu ponúkne vysokú odmenu, ak vypátra, kde... Čítať viac

2. diel série
Tom Locke
Vydavateľstvo
Ikar, 2019
342 strán
5-6 hodín čítania

Profesionálny žoldnier Tom Locke so zvyškom svojho tímu tajne operuje na frontovej línii časti Iraku ovládanej fanatikmi. Neznámy Saud mu ponúkne vysokú odmenu, ak vypátra, kde sa nachádza syn vysokopostaveného vládneho predstaviteľa... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 36 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Kým zomrie posledný diabol - Richard Osman, Slovart, 2024

Viac o knihe

Profesionálny žoldnier Tom Locke so zvyškom svojho tímu tajne operuje na frontovej línii časti Iraku ovládanej fanatikmi. Neznámy Saud mu ponúkne vysokú odmenu, ak vypátra, kde sa nachádza syn vysokopostaveného vládneho predstaviteľa. Tom úlohu prijme. Netuší však, že nezvestný princ má zrejme pri sebe jadrovú zbraň, výsledok neverejnej dohody medzi Saudskou Arábiou a Pakistanom zo šesťdesiatych rokov, a že jeho otec sa možno usiluje o zvrhnutie vlády. Na horúcej pôde teroristického územia ISIS sa Locke musí zorientovať nielen vo zvírenom prachu bojiska, ale aj v oveľa zložitejšej zákulisnej vojne.
Kto je tajomný Saud, ktorý si najal Lockov tím? Má princovo zmiznutie osobné, alebo politické pozadie? A koľko zúčastnených strán, koľko pochybných spojenectiev presadzuje svoje záujmy v neprehľadnej situácii na Strednom východe? Locke bude musieť využiť všetky schopnosti, aby porazil nepriateľa, zatiaľ čo iný, oveľa zákernejší protivník možno striehne vo vlastných radoch.
Po úspešnom špionážnom trileri Tieňová vojna (IKAR 2017) je V hlbokej tme druhý príbeh o profesionálnom žoldnierovi Tomovi Lockovi.
Čítať viac
Originálny názov
Deep Black
Počet strán
342
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
407 g
ISBN
9788055168401
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
642221
Štýl
vojnový, dobrodružný, špionážny
Jazyk
slovenčina
Preklad
2. diel série
Tom Locke
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young