Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020

Lanny

Not far from London, there is a village. This village belongs to the people who live in it and to those who lived in it hundreds of years ago. It belongs to England's mysterious... Čítať viac

Vydavateľstvo
Faber and Faber, 2020
224 strán
3 hodiny čítania

Not far from London, there is a village. This village belongs to the people who live in it and to those who lived in it hundreds of years ago. It belongs to England's mysterious past and its confounding present. It belongs to Mad Pete, the grizzled... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
12,49 €

11,90 €

-5 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 17 – 22 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2019
Pevná väzba
Angličtina, 2019
Vypredané

Lanny - Max Porter, Inaque, 2020
Pevná väzba
Slovenčina, 2020
Na sklade 1 ks
-9 %

12,79 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Efekt očakávania - David Robson, Grada, 2024
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020
11,90 €

Viac o knihe

Chimerical, audacious, strange and wonderful - a song to difference and imagination, to friendship, youth and love, Lanny is the globally anticipated new novel from Max Porter.

Not far from London, there is a village. This village belongs to the people who live in it and to those who lived in it hundreds of years ago. It belongs to England's mysterious past and its confounding present.

It belongs to Mad Pete, the grizzled artist. To ancient Peggy, gossiping at her gate. To families dead for generations, and to those who have only recently moved here. But it also belongs to Dead Papa Toothwort who has woken from his slumber in the woods. Dead Papa Toothwort, who is listening to them all.
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
118×198 mm
Hmotnosť
200 g
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
751043
Štýl
psychologický, napínavý
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Faber and Faber
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020
Grief is the Thing with Feathers - Max Porter, Faber and Faber, 2016
24,87 €
Ušetríte 1,62 €

Hodnotenia

4,1 / 5

8 hodnotení

4
2
1
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Niekedy nás malé príbehy dokážu obrovsky ohromiť alebo sú také diela, čo človeka menia a môže sa stať, že to dokáže jedna veta či slovo. A jeden z tých nezabudnuteľných príbehov je aj tento. Max Porter zas raz dokázal, že sa dotýka srdca. Toto je tak poetické, také skutočné, veď všetko je, pokiaľ ľudia veria. O minulosti, prítomnosti, deťoch, starcoch, mŕtvych, čo sú živí, tiež o stratách, ktoré nás menia, fantázii veľkej ako vesmír a susedkách, divnostiach i zvláštnych bytostiach. Dojímavé, krásne a umelecké.

Čítať viac

Niekedy nás malé príbehy dokážu obrovsky ohromiť alebo sú také diela, čo človeka menia a môže sa stať, že to dokáže jedna veta či slovo. A jeden z tých nezabudnuteľných príbehov je aj tento. Max Porter zas raz dokázal, že sa dotýka srdca. Toto je tak poetické, také skutočné, veď všetko je, pokiaľ ľudia veria. O minulosti, prítomnosti, deťoch, starcoch, mŕtvych, čo sú živí, tiez? o stratách, ktoré nás menia, fantázii veľkej ako vesmír a susedkách, divnostiach i zvláštnych bytostiach. Dojímavé, krásne a umelecké.

Čítať viac
Kúpte spolu
Lanny - Max Porter, Faber and Faber, 2020
Grief is the Thing with Feathers - Max Porter, Faber and Faber, 2016
24,87 €
Ušetríte 1,62 €

„Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešene zomrieť, kým známkou zrelého človeka je, že chce pre niečo pokorne žiť. “

Kto chytá v žite - J.D. Salinger, 2019
Kto chytá v žite
J.D. Salinger