Čo chce Boh?
E-kniha

Praktický sprievodca rozhodovaním.

Mám rozvíjať vzťah s týmto človekom? Mám prijať novú pracovnú ponuku? Mám si kúpiť dom? Rôzne rozhodnutia robíme asi tisíckrát denne. Niektoré z nich si takmer neuvedomujeme,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zachej, 2020
Počet strán
144

Mám rozvíjať vzťah s týmto človekom? Mám prijať novú pracovnú ponuku? Mám si kúpiť dom? Rôzne rozhodnutia robíme asi tisíckrát denne. Niektoré z nich si takmer neuvedomujeme, niektoré sú zložitejšie a vyžadujú si... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

7,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Angie Argalášová:Skutočné prázdniny.Branislav Argaláš,2024
Čo chce Boh? - Michael Scanlan, Zachej, 2020
E-kniha
7,90 €

Viac o e-knihe

Mám rozvíjať vzťah s týmto človekom? Mám prijať novú pracovnú ponuku? Mám si kúpiť dom?

Rôzne rozhodnutia robíme asi tisíckrát denne. Niektoré z nich si takmer neuvedomujeme, niektoré sú zložitejšie a vyžadujú si premýšľanie a modlitbu.

Otec Michael Scanlan predkladá päť testov, ktoré nám pomôžu urobiť dobré rozhodnutie v zhode s Božou vôľou. Predmetom týchto testov sú:

súlad
obrátenie
konzistentnosť
potvrdenie
presvedčenie

Je nami navrhovaný postup v súlade s Božím zákonom? Privádza nás i druhých bližšie k Pánovi? Je konzistentný s tým, ako Pán pôsobil v našom doterajšom živote? Potvrdzujú ho rady druhých ľudí? Sme vnútorne presvedčení, že naše rozhodnutie je správne?

Michael Scanlan formuloval testy na základe viac ako tridsaťročných skúseností s vlastným i cudzím rozhodovaním. Keď budete čítať túto knihu a modliť sa s ňou za dôležité životné kroky, ponúkne aj vám mnoho spoľahlivých rád, ako žiť svoj život podľa Božej vôle, s pokojom v srdci a v slobode.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara