Dokonalé psie Vianoce
E-kniha

Zázraky skutočne existujú, stačí len veriť Gossovci sú rodina ako každá iná. Majú svoje bežné, každodenné starosti a s príchodom Vianoc sa napätie medzi nimi stupňuje. Nie je... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2022
240 strán
3-4 hodiny čítania

Zázraky skutočne existujú, stačí len veriť Gossovci sú rodina ako každá iná. Majú svoje bežné, každodenné starosti a s príchodom Vianoc sa napätie medzi nimi stupňuje. Nie je ľahké žiť v domácnosti, kde má ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,70 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Zázraky skutočne existujú, stačí len veriť

Gossovci sú rodina ako každá iná. Majú svoje bežné, každodenné starosti a s príchodom Vianoc sa napätie medzi nimi stupňuje. Nie je ľahké žiť v domácnosti, kde má každý člen akoby svoj vlastný vesmír. Vyčerpaná mama Juliana prahne po chvíľke pokoja a ani otec Hunter nemá ďaleko od toho, aby mu načisto praskli nervy. Zdá sa, že ich energické ratolesti, dvojičky Garret a Ewan, sú len na krôčik vzdialení od novej katastrofy a tínedžerku Ello nik nechápe. Nehovoriac o starom otcovi Sanderovi, ktorému stačí, ak si môže na všetko poriadne od srdca zafrflať. No potom sa stane niečo, čo môže zničiť nielen ich Vianoce, ale aj všetko, vďaka čomu ako rodina držia pokope.
Keď sa pod ich vianočným stromčekom ocitne malé stratené šteniatko, môže ísť o ďalšiu komplikáciu v rade nepríjemností. Alebo je to pomoc, ktorú tak veľmi potrebovali?

Z anglického originálu A Dog’s Perfect Christmas (A Forge Book, Tom Doherty Associates, LLC., New York 2020) preložila Zora Ličková.
Čítať viac
Originálny názov
A Dog’s Perfect Christmas
Počet strán
240
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1713305
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,2 / 5

11 hodnotení

2
3
2
3
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

20
Overený zákazník
26.1.2024
Toto bol krásny príbeh o jednej rodine, ktorá si prechádzala ťažším obdobím, ale nakoniec ich toto obdobie oveľa viac zblížilo.
Na príbehu sa mi najviac páčil vzťah vnučky a jej starého otca, ktorý sa od seba odcudzili ako zomrela stará mama, ale nakoniec ich jedna nepríjemná událost donúti spolupracovať a ich vzťah sa začne naprávať. Boli ram viaceré dojemné momenty medzi nimi.
Taktiež sa začal naprávať vzťah medzi starým otcom a jeho synom.
Táto rodina bola tak trochu chaotická a reálna v tom, aké problémy sa tu vyobrazovali.

Fanúšikov Psej duše môže kniha sklamať z toho pohľadu, že príbeh nie je rozprávaný z pohľadu psa, ale ľuďmi. V tomto sa kniha odlišuje od ostatných kníh od autora zo psej série. Niekoho to môže sklamať, ale za mňa bola aj tak knižka vydarená a dojemná. Samozrejme v celom príbehu sa vyskytujú aj dvaja psy. Jeden z nich už starší a druhé bolo šteniatko, ktoré si rodina prisvojila počas príbehu. Takže skôr okrajovo tam boli ako než hlavné postavy.

Ak obľubuje vianočné príbehy alebo príbehy so psami, tak vám túto knižku odporúčam. Ale aj iné od autora.
Čítať viac
9.1.2024
Zvieratá milujem, ale ak mám byť úprimná, niesom nadšencom kníh, kde sú hlavnými postavami. Moc ma to nebaví.
Po tejto knižke som ale siahla, lebo som chcela niečo jednoduché, rýchle, oddychové.

Príbeh o rodine Gossovcov sa rozbiehal veeeeeeeeeeľmi pomaly. Pomaly sme spoznávali jednotlivých členov rodiny, ich zvyky, maniere, nálady. Veľa situácii bolo prerozprávaných z pohľadu ich psa Winsteda, čo bolo milé a zasmiala som sa.
Dej sa poriadne rozbehol v druhej polovici. Nechýbala ani menšia rodinná 'tragédia', ktorá spojila dovtedy viacmenej nefungujúcu rodinu dohromady.

V konečnom dôsledku knižku hodnotím tak, ako som si ju predstavovala - jednoduchá, rýchla, oddychová. S posolstvom o súdržnosti rodiny. A s perfektným dedulom Sanderom a jeho háremom
Čítať viac
3
Hostiteľ - Stephenie Meyer, 2009
Práve čítam
Hostiteľ

Milujem knihy. Otvárajú nám v živote svety, ktoré by sme inak nepoznali... bookstagram @books.coffee.cake

Lenka Holubekova
Overený zákazník
6.12.2023
Dokonalé psie Vianoce - W Bruce Cameron
Veľmi krásny vianočný príbeh. O rodinnej láske a súdržnosti, o tom, že žiadna tragédia nemusí byť taká hrozná, keď máte rodinu, ktorá vás podrží - a o tom, že aj jedno maličké šteniatko z ulice môže zachrániť Vianoce - a s nimi všetkých v dome. Zahreje vás pri srdci a zároveň vás donúti sa trošku zamyslieť... Ale na to sme už u pána Camerona z jeho kníh dokonale zvyknutí. Aj na Vianoce... Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Celkom názorne som zistil, akú moc predstavuje pevná viera a aké jednoduché je vyvolať ju. Stačí, aby si ty vedel o niečo viac ako tí, čo majú veriť. Potom je ľahké robiť zázraky.“

Alamut - Vladimir Bartol, 2004
Alamut
Vladimir Bartol