Cesta na vrchol - Ewelina Dobosz, Red, 2022

17,56 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Cesta na vrchol - Ewelina Dobosz, Red, 2022
Čítaná
Cesta na vrchol - Ewelina Dobosz, Red, 2022

Cesta na vrchol
Čítaná

Nikdo nevyhraje nad živlem vášně

Extrémní podmínky, vášeň silnější než strach a touha jako kyslík. Livii a Daniela spojuje společný cíl – dobýt nejvyšší vrchol Země. Výstup na střechu světa pro ně má být... Čítať viac

Vydavateľstvo
Red, 2022
296 strán
4 hodiny čítania

Extrémní podmínky, vášeň silnější než strach a touha jako kyslík. Livii a Daniela spojuje společný cíl – dobýt nejvyšší vrchol Země. Výstup na střechu světa pro ně má být očistou, rozloučením s minulostí a šancí na... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština

17,56 €

Cena novej knihy: 21,95 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Lindbergh: Dobrodružný príbeh lietajúcej myšky - Torben Kuhlmann, Slovart, 2024
Cesta na vrchol - Ewelina Dobosz, Red, 2022
17,56 €

Viac o knihe

Extrémní podmínky, vášeň silnější než strach a touha jako kyslík.

Livii a Daniela spojuje společný cíl – dobýt nejvyšší vrchol Země. Výstup na střechu světa pro ně má být očistou, rozloučením s minulostí a šancí na nový život. Ale vášeň, která se mezi nimi v těchto krajně nepříznivých klimatických podmínkách zrodí, je jako lavina – nemůžou a ani nechtějí jí uniknout, i když tím riskují celý svůj dosavadní svět. Ani na chvíli však nezapomenou, že samotný vrchol je teprve v půli cesty.

Román Eweliny Dobosz je plný nezkrotné touhy, která rozpustí i himalájský ledovec.
Čítať viac
Originálny názov
Droga na szczyt
Počet strán
296
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
344 g
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1730655
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Poľsko
Vydavateľstvo
Red
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

9 hodnotení

6
2
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený zákazník
27.3.2023
V první řadě mě nadchla obálka a anotace - dobýt nejvyšší vrchol Země. Můžu říct, že jsem od toho očekávala daleko víc. Měl to být drsný výstup, však na Everest se určitě neleze tak lehce jak bylo psáno v tomto díle. Spíše to bylo nalákání a převážně tam šlo o milostné stránky protagonistů. Trochu to zvedla část přiznání minulosti a odkrytí zločinů arogantního přítele. Konec byl strašně urychlen zbytečně, mohla autorka trochu víc rozepsat i tu část se sestrou. Trochu mě to mrzelo, že nebyl prostor pro sestřino vysvětlení jak se vše odehrávalo. Tajemství umřelo s jejím činem. Na závěr to nebylo zas tak špatné, ale myslím, že by to malinko sneslo pár stránek navíc.
Kdo má rád trochu erotického výstupu, vřele doporučuji.
Čítať viac
6.2.2023
4,5*/5*
Veľmi sa mi páči obálka tejto knihy.

Rovnako aj príbeh Livie a Daniela. Obaja majú záľubu v horolezectve. Aj keď Daniel má viac skúseností a za sebou aj niečo, čo ho trochu poznačilo.

Rada som si prečítala niečo takéto, dozvedela som sa o tom aj informácie, na aké bežne nenarazím.

Livia mala takúto záľubu, avšak pre jej snúbenca to bolo nepochopiteľné. Keď dostala možnosť ísť na takú výpravu - dobyť Korunu sveta, urobila všetko, aby to mohla absolvovať.

Aj keď Daniel bol zo začiatku proti jej účasti. A plne sa ho dalo pochopiť. Už stratil niekoho blízkeho v horách, preto na čas od tejto svojej záľuby upustil. Ale chcel pokoriť najvyšší vrch sveta a tak napokon súhlasil, že sa do toho pustia znova, naposledy.

Páčilo sa mi to medzi nimi. Hneď si padli do oka, hoci tam bolo veľa prekážok.

Najväčšou bol práve Liviin snúbenec Robert, ktorého by som najradšej hneď na začiatku nakopala tam, kde to najviac bolí. Nič iné si ani nezaslúžil. Tušila som to, čo sa nakoniec odhalilo.

Postupne sa Livia zverovala Danielovi so svojou minulosťou. Na jeho citoch to ale nič nemenilo, ako si spočiatku myslela.

Popis výstupu sám o sebe bol zaujímavý, dej a zvraty, ktoré nastali po ich návrate, som nečakala, síce som niečo aj tušila.

Bol to pekný príbeh v nevšednom a hlavne aj v nebezpečnom prostredí. Určite stojí za prečítanie.

Jediné, čo by som asi vytkla, bola jedna kapitola, ktorá bola písaná z pohľadu Marušky - Liviinej sestry - tá sa mi tam nejako nehodila. Stačilo podľa mňa nejako viac rozpísať pohľad Livie a Daniela na konci. Inak nemám žiadne ďalšie výhrady.

Tie poľské autorky vedia naozaj dobre písať (vo väčšine prípadov).

„V životě je totiž nejdůležitější popadnout dech. A pak pokračovat v cestě.“

4,5*/5*
Čítať viac

„Osud nechystá prekvapenia. Robí prípravy, dáva znamenia a vysiela aj zvedov, no len málokto má oči, ktoré to vidia, uši, ktoré to počujú, a um, ktorý to chápe.“

Štyri hostiny - Meir Shalev, 2012
Štyri hostiny
Meir Shalev