Čokoládové nebe
E-kniha

Dámy z Čokoládového klubu musí vyřešit spoustu problémů: zachránit vztah svého dodavatele čokoládových delikates, předat zásilku drog a nenechat se přitom zabít či užít si... Čítať viac

2. diel série
Čokoládový klub (CZ)
Vydavateľstvo
Grada, 2023
344 strán
5-6 hodín čítania

Dámy z Čokoládového klubu musí vyřešit spoustu problémů: zachránit vztah svého dodavatele čokoládových delikates, předat zásilku drog a nenechat se přitom zabít či užít si svatbu, ze které utekl ženich. Vše s humorem, šarmem... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

15,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Dámy z Čokoládového klubu musí vyřešit spoustu problémů: zachránit vztah svého dodavatele čokoládových delikates, předat zásilku drog a nenechat se přitom zabít či užít si svatbu, ze které utekl ženich. Vše s humorem, šarmem a spoustou čokolády.
Čítať viac
Originálny názov
The Chocolate Lovers' Diet
Počet strán
344
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1863177
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené kráľovstvo
2. diel série
Čokoládový klub (CZ)
Vydavateľstvo
Grada
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
9.5.2023
Mňamka :)
Vraciame sa k dámam z Čokoládového klubu a vrháme sa rovno do Čokoládového neba.

Čakala som všeličo, hlavne niečo zábavné a oddychové, ale dostala som viac. Úplne ma prekvapili šialené dejové zvraty.

Tieto ženy si opäť preskáču kadečím. To čo ich postretlo v prvej časti, nie je nič proti tomu, čomu musia čeliť teraz.

Lucy má riadne trable v ráji a vrhá sa po hlave do zlých rozhodnutí, pretože je zúfalá a roztržitá a veľmi túži aby ju niekto miloval. Našťastie má tie najlepšie kamošky na svete, o ktoré sa môže oprieť.

Chantal to v manželstve stále škrípe. Preto sa musí snažiť ako najviac vie, aby zachránila tie rozsypané úlomky, na ktoré sa premenil jej život a dala to do poriadku. Našťastie na to nebude sama.

Autumn má konečne v živote človeka, ktorému na nej záleží a miluje ju. No nebude to mať celkom ružové, pretože na scénu opäť prichádza jej nevďačný a problémy vytvárajúci milovaný bráško. To ešte len budú problémy.

A v neposlednom rade je tu Nadia. Jej príbeh je vážne vážny. Jej manžel, topiaci sa v dlhoch a ponorený v závislosti na online hraní, sľubuje, že sa zmení. Že už bude len dobre a budú šťastní... bodaj by to tak bolo...

Nie všetko končí šťastne, takže si užijete ako smutné, tak aj vtipné a úsmevné situácie. Lucy skrátka svojou "šikovnosťou" a myšlienkovými pochodmi nikdy nesklame a vytvorí riadnu šou.
Trochu mi brnkala svojím správaním na nervy, ale našťastie to zachránil Idol svojím prirodzeným šarmom.

Túto jazdu si ozaj užijete a tie mňamky....bóže, ešte teraz mi tečú sliny.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken