Audiokniha
Smrtící bílá - Robert Galbraith, Voxi, 2019
Audiokniha
Audiokniha
Smrtící bílá - Robert Galbraith, Voxi, 2019
Audiokniha

Smrtící bílá
Audiokniha

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě. “ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Voxi, 2019
Interpret
Dĺžka
31:39

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě. “ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně s Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

14,62 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Smrtící bílá - Robert Galbraith, Voxi, 2019
Audiokniha
14,62 €

Viac o audioknihe

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale detektiv stihne vyslechnout, muž v panice uteče.
Strike a jeho společnice Robin se pustí do složitého vyšetřování, které je zavede do zákulisí britského parlamentu i do světa temných rodinných tajemství.
Čítať viac
Dĺžka
31:39
Naše katalógové číslo
697551
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Voxi
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

3 hodnotenia

2
0
1
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

2.4.2024
Fanúšikovia série si ju prečítajú zrejme tak, či onak; môj verdikt: neublíži, al
Narozdiel od niekoľkých iných recenzií, nevytýkam knižke dĺžku, ani pomalé rozbaľovanie príbehu. Chce to trpezlivosť, začiatok treba trochu pretrpieť, ale potom bol dej napínavý a samozrjeme som sa nevedela dočkať rozuzlenia v závere. Tiež mi nevadí, že postavy, zvlášť Robin a Cormoran, si riešia medzi sebou svoje komplikované vzťahy a vnútorne drámy. Nezachádzala by som tak ďaleko, aby som vykreslenia ich citových peripetií nazývala psychologizáciou postáv, nato sú všetky dosť čiernobiele a zjednodušené, avšak kniha sa nesnaží byť psychlogickým románom, takže sa v tomto smere nejedná o žiadne sklamanie.
Čo vo mne ale zanechalo rozpačitý dojem, bola príliš prekombinovaná vražda. Vrah sa v závere zachoval absolútne nelogicky, hoci dovtedy nerobil žiadne chyby a nebyť tohto skratu, v živote by mu nedokázali vinu. Nejak ma to odhalenie nepresvedčilo.
Čo sa týka interpretácie, rovnako ako aj pri tretej knihe konštatujem, že pán Rímsky má síce krásny hlas, ale väčšmi než ku tridsiatnikovi Strikovi by sa hodil k oveľa “zrelšej” postave. Dá sa však nad to povzniesť.
Čítať viac
Jana Mitrová
Overený zákazník
22.10.2023
Smrtící bílá
Dobre napísaná detektívka. Zdala sa mi trošku rozťahaná, no sú to potrebné fakty a sled udalostí potrebný pre pochopenie deja. A zaujímavý koniec, trošku nečakaný. Čítať viac
Lenka
Neoverený nákup
31.8.2020
Topka
Táto kniha sa mi páči zatiaľ páči z celej série najviac. Je to príjemne zamotané aj súkromnej aj vo vyšetrovacej línii a nie je to tak surové ako predchádzajúci diel. Čítať viac

„Optimizmus pochádza z vedomia vlastnej sily. “

Zázraky života - Ivan Štúr, 2016
Zázraky života
Ivan Štúr