Brazilia Cerrado City 200 g - Brazília, LAKAVA, 2020

5,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Brazilia Cerrado City 200 g - Brazília, LAKAVA, 2020
Brazilia Cerrado City 200 g - Brazília, LAKAVA, 2020

Brazilia Cerrado City 200 g

City 200 g

OLÁ, Brazília už na teba z LAKAVY volá! Výberová káva pochádza z oblasti Cerrado, v jej chuti môžeš pocítiť čokoládové a orieškové tóny. Táto jednodruhová káva je vhodná najmä... Čítať viac

Výrobca
LAKAVA, 2020

OLÁ, Brazília už na teba z LAKAVY volá! Výberová káva pochádza z oblasti Cerrado, v jej chuti môžeš pocítiť čokoládové a orieškové tóny. Táto jednodruhová káva je vhodná najmä pre tých, ktorí preferujú vyvážené tóny kávy. Káva z Brazílie patrí... Čítať viac

Naši škriatkovia odporúčajú

Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024

Viac o produkte

OLÁ, Brazília už na teba z LAKAVY volá! Výberová káva pochádza z oblasti Cerrado, v jej chuti môžeš pocítiť čokoládové a orieškové tóny. Táto jednodruhová káva je vhodná najmä pre tých, ktorí preferujú vyvážené tóny kávy. Káva z Brazílie patrí k jedným z najlepších, sú tu skvelé podmienky na pestovanie kávovníka a tvorí významnú časť na svetovom trhu.

Farma: Cerrado
Spracovanie: Natural
Cup score: 84,5b.
Špecil: Kvalita AA ("Supreme"), odporúčaná na prípravu ako výberová – single origine
Hmotnosť: 200 g alebo 350 g
Možnosť výberu praženia: CITY (svetlo pražená) alebo CITY+ (stredne tmavo pražená)
Zloženie: 100% Arabica pochádzajúca z Brazílie, konkrétne z oblasti Cerrado
Výška: 800 – 1350 m.a.s.l.
Zbierané: august
Typ: NY 2/3

Výberovú kávu Brazília Cerrado pražíme na spôsob CITY +, stredne svetlé praženie. Ladná chuť čokolády a orieškov vás prekvapí najmä pri príprave kávy na espresso.

Ide o štandardy Green coffee association of NY, kedy maximum sekundárnych chýb kávových zrniek je 9, žiadne primárne chyby nie sú akceptovateľné.

SSFC
Strictly Soft Fine Cup - ide o kávu, ktorá rastie v nízkych polohách, pod 1200m, vyznačuje sa rýchlym rastom, a jej kávové zrnká nie sú tak husté, o to jemnejšie. Samozreme "FC" znamená "fine coffee", teda speciality grade, výberovú kávu s cupping skóre podľa SCA (Svetovej kávovej asociácie) nad 80 bodov, v našom prípade 82.5 ;)
Čítať viac
Hmotnosť
200 g
Celková hmotnosť
216 g
Rozmer
140×260 mm
Balenie
vákuové balenie
Naše katalógové číslo
769007
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara