Rocková Bratislava - Tomáš Berka, Fedor Frešo, Slovart, 2013

29,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Rocková Bratislava

Legendárni hudobníci Fedor Frešo a Tomáš Berka zmapovali vyše 300 rockových, pôvodne beatových bratislavských zoskupení a kapiel, ktoré sa od roku 1960 po súčasnosť významne... Čítať viac

Vydavateľstvo
Slovart, 2013
Počet strán
336

Legendárni hudobníci Fedor Frešo a Tomáš Berka zmapovali vyše 300 rockových, pôvodne beatových bratislavských zoskupení a kapiel, ktoré sa od roku 1960 po súčasnosť významne zapísali do slovenskej hudobnej histórie... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina

29,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 17 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Legendárni hudobníci Fedor Frešo a Tomáš Berka zmapovali vyše 300 rockových, pôvodne beatových bratislavských zoskupení a kapiel, ktoré sa od roku 1960 po súčasnosť významne zapísali do slovenskej hudobnej histórie.

Publikáciu doplnili kapitolami o sivých eminenciách, ktoré na pódiách nebolo vídať, ale bez ktorých by fungovanie kapiel nebolo mysliteľné. Pozoruhodný je aj pohľad na skúšobne, domy kultúry a domovské stanice kapiel, ako i jedinečná exkurzia do obyčajov panujúcich na zájazdoch.

Históriu bratislavského rocku uzatvára podrobný menný a kapelový register s ambíciou zachytiť takmer 1 500 rockových muzikantov aj s kapelami, v ktorých pôsobili, ako i názvy, zloženie a roky fungovania rockových zoskupení pôsobiacich na území nášho hlavného mesta.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,5 / 5

2 hodnotenia

1
0
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Peter
Neoverený nákup
22.4.2013
rocková bratislava
Skvelá publikácia, je úplná encyklopédia. Čítať viac

Autori

Čítať viac

Vydavateľstvo Slovart

Čítať viac

„Hľadať záblesk nádeje v temnote nie je prejavom slabosti.“

Cilkina cesta - Heather Morris, 2020
Cilkina cesta
Heather Morris