Spider-Man: Ezekielův návrat - J. Michael Straczynski, John Romita, Crew, 2011

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Spider-Man: Ezekielův návrat - J. Michael Straczynski, John Romita, Crew, 2011
Spider-Man: Ezekielův návrat - J. Michael Straczynski, John Romita, Crew, 2011

Spider-Man: Ezekielův návrat

Když Dormammu zaútočil na naši realitu, dostalo se sem i něco dalšího. Něco nebezpečného, co chce Spider-Mana... obdarovat obří mocí? Je to sice milá změna po všech těch, kteří... Čítať viac

Vydavateľstvo
Crew, 2011
Počet strán
144

Když Dormammu zaútočil na naši realitu, dostalo se sem i něco dalšího. Něco nebezpečného, co chce Spider-Mana... obdarovat obří mocí? Je to sice milá změna po všech těch, kteří ho chtěli zabít, ale následky mohou být smrtící... Čítať viac

  • Kniha
  • Čeština

14,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Spider-Man: Ezekielův návrat - J. Michael Straczynski, John Romita, Crew, 2011
14,90 €

Viac o knihe

Když Dormammu zaútočil na naši realitu, dostalo se sem i něco dalšího. Něco nebezpečného, co chce Spider-Mana... obdarovat obří mocí? Je to sice milá změna po všech těch, kteří ho chtěli zabít, ale následky mohou být smrtící. A jakoby to nestačilo, tak se vrací i tajemný Ezekiel. Ovšem jako co? Jako přítel, jako mentor, nebo jako něco víc? New York zaplavili pavouci a sága Spider-Manova původu se uzavírá. Odhalují se nečekané skutečnosti - a to, že za všechno se platí. A hlavním platidlem bude, zdá se, Spider-Man.
Čítať viac
Počet strán
144
Rozmer
170×258 mm
Hmotnosť
438 g
ISBN
9788074490378
Rok vydania
2011
Edícia
The Amazing Spider-Man
Naše katalógové číslo
103035
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Crew
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

5 hodnotení

3
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

27.2.2024
Instagram: peterpanik_reviews
,The Amazing Spider-Man: Ezekielov návrat' je veľmi zaujímavý v tom, že je to jednak poslednýkrát čo sa k ilustrátorskému slovu dostáva J. Romita, ale ani J. M. Straczynski nezodpovedá za scenár v pravom slova zmysle. Na výpomoc si tu totiž prizval Fionu Avery, ktorej podľa všetkého odovzdal iba svoju "osnovu nápadov". Mimochodom, Fiona mala prsty už aj v minulom diely.

Názov tohto 160 stranového komiksu z roku 2011 teda evidentne sľubuje akési rozuzlenie príbehu, ktorý sa točí okolo Spideyho a Ezekiela už od prvej časti. A samozrejme aj všetkých tých zvieracích totemov.

O to väčšie prekvapenie nastáva, keď sa na začiatku stretávame s postavou Lea Zelinskeho, ktorý sa živí výrobou kostýmov pre superhrdinov, ale aj... zloduchov.

,,Čo robia moji klienti mimo môj obchod, je medzi nimi, políciou a Bohom. Kto som, aby som ich súdil?" Tvrdí Leo svojmu vnukovi, ktorý sa ho snaži presvedčiť, aby pri zloduchov nestrkal hlavu do piesku a varoval políciu. A tak sa všestranný krajčír rozhodne vyhľadať Spider-Mana. A dokonca tu máme malé požmurknutie na budúce udalosti načrtnuté v diely ,Šťastné narodeniny'. ????

Druhý príbeh mapuje následky činov z minulej časti (opäť), kde za Spideym prichádza ako Loki, tak v prvom rade jeho dcéra Morwena, ktorú Peter nechtiac vyslobodil z jej večného väzenia. Bude chcieť zničiť jeho svet, zabiť Spideyho, alebo sa mu odvďačiť? To sú hneď dve obstojné príbehy, no vyvrcholenie toho hlavného prichádza až kdesi v poslednej tretine komiksu. A to je škoda.

Finále je však akčné, drsné, ba pomerne hororové. A najmä, nechýba veľký zvrat či odhalenie... alebo možno aspoň odpoveď na otázku, prečo pokúsal rádioaktívny pavúk - zo všetkých tých ľudí - práve Petra Parkera?

Posledná tretina je teda najzaujímavejšia a hoci na tom "krátkom" úseku funguje slušne, zaslúžila by si väčší priestor. Tak či onak, ukončenie dejovej linky o totemoch sa nemusí z nic hanbiť a pre fanúšikov Spider-Mana je celá tato séria povinnosťou! Na týchto základoch teraz funguje nová úspešná séria s rovnakým názvom! ????

Viac podobných recenzií nájdete na mojom Instagrame: peterpanik_reviews
Čítať viac
Peter Brecher
Overený zákazník
6.5.2011
Recenzia
Prvá polovička je slabý priemer, no posledné tri časti dosahujú kvalitu návratu, posledné dve strany sú jednoducho geniálne. Romitova kresba je super, farby takitsto. S touto knihou som spokojný a z celej série by som ju radil na druhú priečku v stupni kvality. Kúpte si to, oplatí sa. Čítať viac

„Päť minút. Toľko stačí na to, aby sa vám zrútil svet.“

Končí sa to nami - Colleen Hoover, 2022
Končí sa to nami
Colleen Hoover