Srdce a Hlava potkávají kamarádku Pozornost
E-kniha

Knížka pro nejmenší i jejich rodiče o tom, jak nám pozornost pomáhá vyrovnávat se s náročnými emocemi. Vztek, smutek i strach – všechny tyto nepříjemné pocity nakonec vždy... Čítať viac

2. diel série
Srdce a Hlava
Vydavateľstvo
Grada, 2024
Počet strán
40

Knížka pro nejmenší i jejich rodiče o tom, jak nám pozornost pomáhá vyrovnávat se s náročnými emocemi. Vztek, smutek i strach – všechny tyto nepříjemné pocity nakonec vždy pominou. Díky pozornosti to může jít... Čítať viac

  • PDF
  • Čeština

11,42 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Knížka pro nejmenší i jejich rodiče o tom, jak nám pozornost pomáhá vyrovnávat se s náročnými emocemi. Vztek, smutek i strach – všechny tyto nepříjemné pocity nakonec vždy pominou. Díky pozornosti to může jít snáze.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.4.2024
Krásne
Prednedávnom sme spoznali kamarátov Srdce a Hlavu, ktorí v druhej časti krásnej detskej série stretávajú novú kamarátku Pozornosť. Tá je svietiacou baterkou a pomôže im zvládať ťažké emócie. Zlá nálada, hnev i smútok prichádzajú ako búrkové mračná, ale to znamená, že aj odídu. Priatelia aj s týmto pomôžu Hlave, ktorá bude bojovať so svojimi búrkovými mračnami. Čo si myslíte, podarí sa jej ich odohnať?
Táto krásne farebne ilustrovaná detská kniha je o priateľstve, trénovaní pozornosti a o boji s ťažkými emóciami. Pozorným čítaním a komunikáciou s detičkami im môžete prostredníctvom nej pomôcť pochopiť to, čo niekedy cítia. Taktiež sa môžete zamerať na sústredenie sa pri čítaní, aby deťom neodbiehala myseľ niekam inam. Na konci nájdete aj Cvičenie pre vnútornú pohodu, ktoré sme si tiež odskúšali. Knihu odporúčam od 4 rokov. Nám sa veľmi páči, dcérka ju chce opakovane čítať a diskutujeme o emóciách. Vyskúšajte obe časti, sú krásne.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Šťastie možno nájsť aj v tých najtemnejších časoch, keď si človek spomenie, že sa má obrátiť k svetlu.“