Múdrosť stromu - Zuna Vesan Kozánková, Ajna, 2024

20,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Múdrosť stromu - Zuna Vesan Kozánková, Ajna, 2024
Múdrosť stromu - Zuna Vesan Kozánková, Ajna, 2024

Múdrosť stromu

Taoistickú múdrosť netreba hľadať len v knihách a v učení mudrcov. Je všade vôkol nás. Úspešná autorka Zuna Vesan Kozánková vám vo svojej najnovšej knihe predstaví svojich... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ajna, 2024
Počet strán
240

Taoistickú múdrosť netreba hľadať len v knihách a v učení mudrcov. Je všade vôkol nás. Úspešná autorka Zuna Vesan Kozánková vám vo svojej najnovšej knihe predstaví svojich učiteľov taoizmu – stromy. Taoistická filozofia preniká ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

20,99 €

Cena v kníhkupectve: 21,90 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Múdrosť stromu - Zuna Vesan Kozánková, Ajna, 2024
20,99 €

Viac o knihe

Taoistickú múdrosť netreba hľadať len v knihách a v učení mudrcov. Je všade vôkol nás. Úspešná autorka Zuna Vesan Kozánková vám vo svojej najnovšej knihe predstaví svojich učiteľov taoizmu – stromy. Taoistická filozofia preniká ich koreňmi, pulzuje v kôre, konároch, listoch, či v ich tvaroch a prenáša svoju múdrosť na každého, kto jej chce načúvať. Začítajte sa do hlbokých rozhovorov medzi autorkou a stromami, ktoré ju zasväcujú do taoistickej filozofie prostredníctvom ich špecifických životných „skúseností“.

Kniha Múdrosť stromu sleduje vývoj energie a život stromov naprieč ročnými obdobiami. Čitateľovi približuje základné taoistické princípy ako jin-jang, energiu čchi alebo wu-wej (konanie v nekonaní). Ale pracuje aj s myšlienkami taoistických filozofov, ako sú Lao-c’, Lie-c’, Čuang-c’ a iných, či s hodnotnými výrokmi zo starých čínskych lekárskych spisov a z najstarších kánonických textov Knihy premien I-ťing.
Čítať viac
Počet strán
240
Väzba
pevná väzba
Rozmer
195×233 mm
Hmotnosť
953 g
ISBN
9788055191805
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2411159
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ajna
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young