Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024

11,87 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024

Královna a její corgi

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene... Čítať viac

Vydavateľstvo
Bambook, 2024
48 strán
40 minút čítania

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto. Královna... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

11,87 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024
11,87 €

Viac o knihe

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto. Královna měla ve svém životě více než 30 corgi společníků a téměř všichni byli přímými potomky její milované Susan. Autorky milým a jednoduchým přístupem zmiňují mnohé důležité mezníky nejprve princeznina a pak i královnina života. Vyprávění je doprovázeno nádhernými ilustracemi.
Čítať viac
Počet strán
48
Väzba
pevná väzba
Rozmer
257×210 mm
Hmotnosť
392 g
ISBN
9788027138371
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2381077
Ilustrácie
Štýl
historický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Bambook
Pre koho
pre deti, pre dievčatá
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.3.2024
Veľmi pekne spracovaná knižka
O kráľovnej Alžbete II. sa napísalo veľa kníh, ale prostredníctvom tejto ju môžu spoznať aj vaše deti. Už ako malé dievčatko mala rada psov a raz na narodeniny dostala svoje vlastné šteniatko plemena corgi, ktoré nazvala Susan. Stala sa jej vernou priateľkou a prepašovala ju aj na svoju vlastnú svadbu. Počas svojho života mala najmenej 30 psíkov corgi, ktorí boli pre ňu ako rodina. Táto detská kniha prináša skrátený životný príbeh jednej z najznámejších panovníčok sveta, ktorý sa zameriava najmä na jej lásku ku psíkom. Na konci knihy čitatelia nájdu rodostrom samotnej Alžbety II. i corgi Susan.
Táto kniha je veľmi pekne spracovaná, obsahuje milé ilustrácie a výstižný text. Odporúčam ju deťom od 5 rokov. Nám sa veľmi páči a bola som milo prekvapená, že zaujala moju dcérku a mala k nej veľmi veľa otázok. Prostredníctvom takýchto milých nenútených kníh môžeme aj malým deťom priblížiť históriu, známe osobnosti a získať zjednodušený pohľad na ne. Spolu s deťmi si prečítajte aj vy tento pekný príbeh, z ktorého sa dozviete aj niečo iné než z ,,dospeláckych" výtlačkov.
Čítať viac

„A možno práve vtedy, oslobodení od sebectva zistíme, aký jednoduchý a krásny môže byť život. Úplne jasne uvidíme, čo všetko sme schopní obetovať a vzdáme sa toho s prekvapivou ľahkosťou, a jediný obraz, ktorý sa nám vryje navždy do pamäti, bude tvár človeka, ktorému sme podali ruku, aby vládal kráčať.“

A vráť sa po slabších - Silvia Bystričanová, 2016
A vráť sa po slabších
Silvia Bystričanová